28. maaliskuuta 2013

Banneriäänestys & juhlavaa tunnelmaa

Ei pelkoa, kuvaton banneri ei ole tullut jäädäkseen! Oon saanut karsittua vaihtoehtoni kolmeen erilaiseen malliin, ja nyt olis kiva kuulla mikä näistä olis teistä kaikista miellyttävin. Uutta kuvausreissua on kyllä tehtävä, sillä en millään haluis bannerissa olevan aurinkolasillista kuvaa minusta :-(
Äänestäkääs suosikkianne, jookos kookos!

Suosikkini on vaihtoehto...
nro 1

nro 2

nro 3

Eilen tosiaan vietettiin taas tyttöporukalla iltaa, kun nää on niitä viimesiä päiviä että koko jengi on koossa. Muu ei vielä muutu, mutta Jenny muuttaa Helsinkiin parin päivän päästä ja muutenkin kaikki tuntuu lähtevän vaikka millaseen reissuun. Ilonaan (baariin) päädyttiin tanssimaan, ja tulin kotiin jo joskus kahden jälkeen. Päälle pääs uus kirpparilta ostettu pitsinen peplum-toppi, josta ei valitettavasti oo nyt parempaa kuvaa :-(


Tänään päivä on menny siivotessa, ollessa koneella ja kynsien laitossa. Eilen nimittäin lähti kaks kynttä irti, niin päätin sitten tehdä kokonaan uudet kynnet, ja tällä kertaa taas stiletto-mallissa. Kynsiin pääs keltasta, oranssia ja pinkkiä hilettä sekä kukkafimoja ja timantteja. Väreistä ei tullutkaan niin räikeät kun olisin halunnut, mutta en sit jaksanu alkaa lisäämään hileitä.


Pääsiäisen aika on ihanaa, mutta onneks pitkäperjantain murhe ei kestä kauaa, vaan pian kaikki iloks muuttuu. Huominen on vielä vapaapäivä, mutta lauantaina on töitä sekä illalla mennään pääsiäisyön messuun. Nähään taas!

xoxo,
Ilona-Anniina

19 kommenttia:

 1. kaikki on upeit mut nro 2 erottuu jotenki joukost!! se siis:)

  VastaaPoista
 2. Kakkonen on eniten munkin mieleen!! :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään myös eniten tosta kakkosesta! :)

  VastaaPoista
 4. Number 2! Ihana kevät fiilis huokuu! :)

  VastaaPoista
 5. nro 2. On mun ehdoton suosikki! :)

  VastaaPoista
 6. Onpas ykspuolista täällä! :-D Munki suosikki on 2 :D

  VastaaPoista
 7. Munki mielestä toi nro 2 on paras! :) Noi sun kynnet on muuten upeet!:)

  VastaaPoista
 8. nro 2! sie oikein loistat keväistä energiaa :-)

  VastaaPoista
 9. Jee kiitos paljon kaikille jotka äänestitte, ja kuten huomaatte niin ääntänne on kuultu ja nro 2 on päässyt banneriksi! :)

  VastaaPoista