24. maaliskuuta 2013

Before dawn

Moikka! Kirjotukset loppu tosiaan viime viikolla, joten perjantaina lähdettiin juhlistamaan vapautta tyttöporukalla. Töiden jälkeen kävin pikavisiitillä kotona ja kiirehdin Jennylle, jossa istuskeltiin ja aloteltiin iltaa. Iskä sanoikin että lähdin "kuin hauki kaislikosta" :-)) Yllättävää mutta totta: oli taas aivan sairaan hauska ilta! Kavereiden kanssa on kyllä aina hauskaa juhlia. Tällä kertaa jopa kiharrettiin miun hiukset, vaikka yleensä en kiharaihmisiä olekaan. Olihan ne ihan mukavat, mutta taisi silti jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraks :-D Loppuilta meni sitten baarin puolella ja lauantai koomaillessa.


Tänään oonkin sitten vaan vietellyt vapaapäivää. Aamu alotettiin siskon kanssa prinsessa suklaamunilla, ja iltapäivällä käytiin kirpparilla. Huomenna ja tiistaina on taas töitä, mutta muuten tää elämä taitaa tästä pikkuhiljaa tasottua. Outoa että koulu on oikeesti ohi.Hyvää palmusunnuntaita kaikille!

xoxo,
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana toppi! Mistä on ostettu? :)

  VastaaPoista
 2. Oot upea! Vihdoin ohi, kaikki on varmasti susta todella ylpeitä. Muista että nyt voit heittää hyvästit stressille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitti ihanista sanoista!!! :)♥ Joo, stressi saa väistyä ainakin hetkeks ennen kun alan lukemaan pääsykokeisiin... Kyllä tää vielä joskus kokonaan helpottaa, tai sitten ei :-D

   Poista
 3. mihin kouluut haet? eli mitä pääsykokeita varten alat siis lukea :-)

  VastaaPoista
 4. Ootpa nättinä! :-) ♥ ja sun kaverit kans!

  VastaaPoista