3. huhtikuuta 2013

Holiday

Niinä parina päivänä kun oon maannut kotona kipeenä, on kevät hiipinyt paikalle. Ihan ihmeellistä miten nopeesti kevät aina tulee! Flunssaa oon yrittänyt poistaa vitamiineilla ja kattomalla ahkerasti Modernia perhettä ja Doctor whota. Molemmat on muuten tosi hyviä ohjelmia, kantsii kattoa! Oon kuolannut zalandon sivulta yhtä vaaleanvihreetä mekkoo, eikö oliskin aika kiva yo-juhliin? Mitä ootte mieltä?


Tää on ihan pieni päivitys, sillä katon tässä samalla Hyviä ja huonoja uutisia ja tulin vaan kertomaan että viikon tauko bloggailusta on edessä. Lähdetään nimittäin ylihuomenna Santerin kanssa viikoksi Gran Canarialle, Puerto Ricoon! Tosi jännää että pitkään suunniteltu matka käy viimeinkin toteen. Kesävaatteet ja aurinkorasvat on pakattu, ja nyt vaan ootellaan että pääsis makaamaan tohon altaan äärelle. Suunnitelmissa on siis rentoutua, ottaa aurinkoa, käydä rannalla ja tehdä myös päivävisiitti Las Palmasiin. Viime hetken vinkkejä Puerto Ricosta ja Las Palmasista otetaan mieluusti vastaan!


Nähdään taas ens viikolla!

xoxo,
Ilona-Anniina

24 kommenttia:

 1. Huippu ihanaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 2. Mekko näyttää ihan siulta ! :) love it, buy it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, tilaan kyl sovitukseen kunha tulee lisää kokoja!

   Poista
 3. yhtä ihana mekko kun sinäkin :) pitäkää hauskaa matkalla! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näkönen mekko, tilaa ainaki sovitukseen! :)

  VastaaPoista
 5. upea mekko! ei liian tavallinen :)
  mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 6. Oi ihana mekko, sopis sulle varmana hyvin!

  Ja IHANAA MATKAA teille :-) ♥ rentoutukaa ja nauttikaa!

  VastaaPoista
 7. voou hei hyvää matkaa :) miun sisko oli kihlattunsa kanssa las palmasissa ihan joku aika sit:o tai joskus tän vuoden puolella kuitenki. toiv. siel on nyt lämmintä koska sisko ainaki ois halunnu ottaa enemmä aurinkoo ja siel oli sillo jtn +20C.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Las palmasissa onkin yleensä paljon pilvisempää kun puerto ricossa, palmasissa reilu 100 aurinkopäivää vuodessa ja puerto ricossa joku 300 :-D Oli lämmintä ja kiitti!

   Poista
 8. Ihan puhtaasti auttaminen mielessä niin jos meinaat tosissas hakea opo-koulutukseen, niin aloita se VAKAVAn lukeminen heti! Ite oon lukenu samaa kolme kertaa ja voin kertoa, että kirja pitää osata lähestulkoon etu- ja takaperin, jotta pärjää. Kysymykset on tosi yksityiskohtasia ja lauseita pitää muistaa sanatarkasti. Tän vuotisessa materiaalissa on sivuja vähemmän kuin ikinä aikasemmin, mikä tarkottaa entistä enemmän sitä, että se on osattava ulkoa. Siellä ei auta jos osaa kokonaisuudet, vaan yksityiskohdat on tärkeemmät. Ihan vaan vinkkinä, kun tuntuu, että teet kaikkea muuta kuin mietit pääsykoetta. Tietty jos et meinaa tosissas vielä hakea niin ei sitten, mutta muuten suosittelisin ottamaan kirjan käteen ja alkaa lukemaan! Lukuaikaakin on niin vähän, että siitä ei passaa hukata montaa päivää.
  Hauskaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä tietoinen kaikista noista asioista, ja oon lukenut kyllä jo pääsykokeisiin :-) Kantsii muistaa että en jokaista asiaa tänne blogin puolelle kirjoita!

   Poista
 9. Eikä, mä oon ollut samassa hotellissa joskus...8-vuotiaana! Katoin pitkään et miten voi näyttää noin tutula :--D
  Mut ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 10. ihanan näkönen toi mekko !!! käy tosihyvin siun tyyliin :) ite oon käyny kolmesti tuolla Gran Canarialla ja kahesti puerto ricossa. Suosittelisin teille että lähtisitte joku iltapäivä käymään sellasessa isossa ostoskeskuksessa ku Atlantico. Siihen pääsee ihan niillä paikallisilla busseilla. Kauppoja löytyy laidasta laitaan, miehille ja naisille ! Kivaa lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Käytiin Las Arenas nimisessä ostoskeskuksessa, hyvin löytyi sieltäkin kaikille kaikkea :)

   Poista
 11. Mahtimekko! Ja toivottavasti on oikein ihana ja rentouttava loma. :) Kyselit joskus postaustoiveita, niin tuli nyt mieleen että oisi kiva kuulla siun lempipaikkoja/ vinkkejä Joensuuhun ja lähiseudulle. Ja vaikka tarina siun rakkaustarina. ;) Huippu blogi!

  VastaaPoista