15. huhtikuuta 2013

Niin outo video

Tämä on pahin videoni ikinä, eikä kukaan tuu enää koskaan ottamaan minuu tosissaan :-D  xoxo,
Ilona-Anniina

31 kommenttia:

 1. oot niin ihana ettei järkee!! hymyilin kertaa 1000!!

  VastaaPoista
 2. Joo täällä on toinen mökkihöperö! Oon kyllä vaan ollut helmikuusta asti tekemättä mitään fiksua, tai no treeneissä tulee käytyä, mutta muuten vaan pääsykokeisiin lukemista(jota kyllä sitäkään saa tehtyä), että samassa jamassa. Alkaa täälläkin kyllä mielenterveyden viimeiset rippeet olla jo tuhoutumassa! Ihan kiva oli tietää ettei ole ainut seonnut ihminen, ja katsoin videon loppuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkihöperöys kunniaan! :-D Vaikka onkin ihana laiskotella niin kyllä olis kiva jos edes joskus olis jotain tekemistä, heh. Kiva kuulla että jaksoit kattoo loppuun asti, jee! :)

   Poista
 3. mahtava!! :DD vitsit tää piristi mun iltaa :-) tuli vaan ahdistus tosta sun "oon lukenu kohta kaks kertaa VAKAVAn läpi", mulla on nimittäin se sama luettavana ja en todellakaan oo ollu noin reipas vaikka oon kans vaan päivät kotona.. nooh mutta joo ihan huippu video oli, näitä lisää vaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hee kiitos paljon! :) Hei älä ihmeessä ahdistu, jokainen lukee omalla tavallaan sekä tahdillaan ja oppii eri tavoilla. Paljon tsemppiä siulle lukemiseen :)

   Poista
 4. Tää video on siun tekemistä videoista paras, aivan huippu! Oot niin ihanan aito tässä :)

  -H

  VastaaPoista
 5. Phihii oot paras, onnistut aina piristämään! ♥

  VastaaPoista
 6. Aukeshan tänne Bikbok ja Carlings sillä välin kun olit etelässä ;)Et jotain uuttakin sieltä keskustasta löytyy.. Itellä kans on meneillään VAKAVAN pänttäys, haen nimittäin myös opoks :)Ties vaikka naapurit samaan kouluun pääsee, heh ! Tsemppiä!
  -Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niimpä oli auennut ku keskustassa kävin heh :-) Oi vitsi, sama ala hakusessa, jännää! Tsemppiä siullekin Niina! :)

   Poista
 7. ei saakeli nauratti ihan helvetisti tää :'''DDDD

  VastaaPoista
 8. "tällä viikolla mulla ei sit ookaan muuta" :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO AIJAA! :D miten säälittävää! Koko viikon ohjelma: käy maanantaina 30 min kuorotreeneissä. WHAT
   No onneks on aikaa nyt lukee (ihan ku lukisin)

   Poista
  2. vois hörpätä mun synttärikahvit joku päivä kun nyt kun oot tullut reissusta?

   Poista
  3. Joo vois, ja haluutko että korjaan niitä kynsii samalla? Miulle tosiaan käy oikeestaan millon vaan kuten huomaat että kalenterissani on paljon tyhjää :D:D

   Poista
 9. Haluisin kattoo sun vanhoja videoitakin, mut niissä tulee vaan teksti et "Tämä on yksityinen video" tai jotain tommosta :-D Miksiiii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä videoita et nää? :0 Miulla toimii kaikki videot, voi eih! Ainoastaan yks tinypicin kautta ladattu video on poistettu, mutta kyllä kaikki youtubesta ladatut näkyy ainakin miulla :-(

   Poista
  2. Ylipäätäsä kaikki videot :o en tiiä mikä siinä sit on.... pitää yrittää kattoo youtuben kautta :-)

   Poista
  3. Ootko nyt kokeillu kattoo, pitäis nimittäin toimii kaikki videot taas! Jostain syystä ne oli menny yksityisiks mutta nyt ne on taas julkisia :)

   Poista
 10. Oot aiva mahtava! :-D & voisitko muute laittaa videoo sitte siitä kevät konsertista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitti! :) En kyllä haluu laittaa kun en ees anna kenenkään perheenjäsenen tai kaverin tulla kuuntelemaan, sorry :-D

   Poista
 11. voi harmi kun työt loppui, vaikutit niin innostuneelta siitä ): mutta hahah, voin samaistua mökkihöperyyteen! :D ja sama VAKAVA-kirjan luku-urakka täälläkin, hitaasti ja laiskasti etenee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo valitettavasti jouduin lopettamaan koska työ ei ollutkaan ihan sellasta kun olisin toivonut :( Tsemppiä lukemiseen! :)

   Poista
 12. Nauroin niin paljon tuolle videolle :D! Piristi päivän! Ja jaksoi kyllä kattoa loppuun, lisää näitä :) + Ois kiva nähdä millanen teidän talo on, kun näkyy aina vaan siun huone? Mut ymmärrän ettei kaikki halua niitä netissä esitellä :) Koitahan pysyy järjissäs, on ainaki aikaa postailla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hee kiitti, yritetään! :-D En haluu esitellä meidän muuta taloa koska tää on myös vanhempieni koti, enkä usko että he innostuis kauheesti ideasta. Omaa kotia voi sitten esitellä tarkemmin :-)

   Poista
 13. Lisää tämmösiä!:D

  VastaaPoista