25. huhtikuuta 2013

Things you didn't know about me

En oikeastaan pidä jäätelöstä. Ainoat jätskit joista oikeasti tykkään on mehujäät (ja no, italialainen jäätelö oli kyllä oikeeta herkkua).
Musiikkimakuni on kutistunut. Ennen kuuntelin miltei kaikkea hevistä räppiin, mutta nykysin kajareista pauhaa aina vaan hippihoppii. Outoa. Eniten kuuntelen tällä hetkellä Macklemorea, Junoa, Elokuuta, Timo pieni huijausta, Stigiä (:-D) ja no, Cheek on aina soittolistalla.


Miulla on tapana tanssia oudosti ja tehdä outoja ääniä. Eniten tästä joutuvat kärsimään ainakin Hanna. En vaan voi sille mitään, sillä välillä tanssijalkaa kutittaa. Kerran myös kiusasin kaveria puhumalla jotain ihan siansaksaa ilman edes että oli järkevää sanottavaa, kuten "koima riellon jivoheki", ja kaverini oli vaan että mitä, häh, en saa selvää, voitko puhua selvemmin :-D Kyllä, olen hyvin epäkypsä ihminen.

Pahin shoppailuriippuvuuteni liittyy alusvaatteisiin. En tiiä mikä siinä on, mutta kun kaupoissa on aina niin paljon kivoja alushousuja? Pakko saada kaikkea kaikessa värissä?


Vihaan Länsi-Suomen murretta. Anteeks kaikki jotka asutte siellä! :-D En vaan kestä kun joku sanoo "kuka" sanan paikalla "ketä" tai laittaa verbin perään sen ihme "s" kirjaimen. Esimerkiks "Kohta tämä loppuu" onkin "kohta tämä loppus." What??? :-D Okei, monelle kuulostaa varmaan meidän mie sie työ-sössötys ihan idiootilta, mutta tiedättehän. Outo murre särähtää korvaan.

Miun on aina pakko avata Google-logon kuvat. Siis että mihin tän kerran google-logo liittyy. Logoa klikkaamallahan aukee kyseisestä asiasta google-haun tulokset. Tänään logo oli tehty Ella Fitzgeraldin (jazz-muusikko) syntymäpäivän kunniaks.Olin pienenä poikatyttö. Edelleenkin minuu suututtaa todella paljon kun esimerkiks toimintaleffoista sanotaan "ei ollut oikein naisille mitään", viitaten siihen että leffassa oli pelkkää räiskintää eikä esim. romantiikkaa ollenkaan. Ite en jaksa kattoa hidastempoisia nyyhkyleffoja ollenkaan. Olen tyttömäinen tyttö, mutta leffassa pitää olla räiskintää! Ja paljon!

Hedelmäiset ja raikkaat drinkit on parhaita. Lempparijuomaani on omenaiset liköörit, omenasiiderit ja baarissa tilaan usein kelkan.

Yes, that's me

Rakastan pitkiä kynsiä. No tuohan ei sinäänsä ollut kenellekään uutta, mutta syy siihen ehkä on. Soitin kanteletta 10-vuotiaasta aina lukion ykkösluokalle asti. Sinä aikana aina haaveilin näteistä kynsistä, mutta soiton takia kynsien piti aina olla lyhyet. Heti kanteleensoiton lopettamisen jälkeen hullaannuin kynsienlaittoon täysin.

Rakastan myös kyömyneniä. En vaan ymmärrä miten kyömynenä voi kenenkään mielestä olla ruma? Ottaisin tosi mielelläni nenän jossa olisi kyömy :-D Esimerkiks Sarah Jessica Parkerin nenä on miusta vaan niin ihana!xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

 1. Noista räiskintäleffoista: musta on ihan puolen vuoden sisällä tullut ihan yhtäkkiä kans semmonen, että supersankaritoimintaleffat on ihan mun suosikkeja (esim. eilen nähty Iron Man 3, aah <3 olihan siinä romantiikkaa, mutta juuri sopivan vähän) Joskus kyllä kaipaan nähdä kunnon romanttista chick flickiä, mutta nykyään meen ennemmin kattomaan toimintaa ku romanttisia komedioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimintaleffat on ihan superb! Pakko itekin nähdä toi uusin Iron man :-D

   Poista
 2. Annan sulle kyömyn mun nenästä anyday! :D

  VastaaPoista