18. huhtikuuta 2013

Unelmieni vaatekaappi

Varoitus: paljon kuvia, paljon tekstiä. Liikaa ihania vaatteita.
Unelmieni vaatekaappi on tietysti iso, aina hyvässä järjestyksessä ja vaatteet siististi viikattuna. Sinkkuelämää-leffan nähneet tietää, että Carrien uuden talon vaatehuone on jokaisen naisen unelma.

Miellän tyylini söpöksi, melko tavalliseksi ja siistiksi. Yritän koko ajan hankkiutua eroon iänikuisista tylsistä tummista vaatteista ja korvata niitä kaikella pirteemmällä. Voi olla että ens syksynä tahdon taas vaan tummia vaatteita :-D Miulla on tällä hetkellä kolme tyylillistä heikkoutta:
  1. Vaaleat värit: pastellisävyt ja valkoinen
  2. "Romanttiset": kukkakuosit, pitsi ja muut söpöt kuosit, kuten linnut
  3. Seilorityyli: punanen, tummansininen; raidat, pallot


Hyvä vaatekaappi pohjautuu hyviin perusvaatteisiin ja hyviin alusvaatteisiin. Eli erilaisia perustoppeja, -t-paitoja, neuleita jne. Niitä en oo tähän listannut koska ne on niin "perus".

Housujen pitää miulle olla hyvin istuvia, normaalivyötäröisiä pillifarkkuja. Vaaleat, tummansiniset ja mustat, niillä pärjää tilanteessa kuin tilanteessa! Kesää ajatellen, shortsejakin pitää olla farkkukankaiset ja mustat, mutta myös jotkut räikeet on tosi kivat kesällä. Lempivärini vaatteissa on kyllä ehdottomasti turkoosi :-)


Hameiden pitää olla korkeavyötäröisiä. Mustien hameiden kanssa käytän värikkäitä, kuviollisia paitoja ja toisin päin. En tykkää tiukoista hameista enkä mekoista, vaan mielummin yläosa on tiukka ja alaosa kevyen liehuva :-D Mekoissa ihanin on ns. skater-malli (onko sielle suomenkielistä sanaa?).


Käytän toppeja melkein päivittäin. Kuviolliset ja värikkäät topit on kaikista kivoimpia, sillä niihin voi yhdistää helposti jonkun perus neuletakin ja farkut. T-paitoja en käytä kun kesäisin, sillä talvella niissä tulee kylmä, enkä osaa laittaa t-paidan päälle mitään muuta paitaa.
Neuleet on varmaankin miun lempparivaatteita. Niissäkin pidän eniten turkoosista, vaaleanpunaisesta ja muista vaaleista sävyistä. Miulla ei oo yhtään tiettyä lempparimerkkiä, ja eniten vaatteita ostan varmaan H&Mltä. Mutta jos voisin niin hankkisin kyllä vaikka kaikki Mint&Berry-merkin vaatteet!


Uusin rakkaudenkohteeni on raitavaatteet. Raitoja kaikissa maailman väreissä, pliis! Raitapaita ja korkeavyötäröinen hame, oi kyllä. Suuri heikkouteni on myös Marimekko. Unelmani on että joskus voin hankkia Marimekon raita- ja pallopaidan omakseni. On toi Marimekon Veneretki-mekkokin kyllä ihan syötävän söpö!

Ens kerralla sitten luvassa lempiasuja ja -vaatteita. Kirjotellaan taas!

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti