30. toukokuuta 2013

3 yötä juhliin on

Oon ihan rakastunu näihin uusiin hiuksiin. Onneks saan yo-juhliin kivan tukan ja kampauksen, jee! Niinkun otsikkokin kertoo, on juhliin enää tosi lyhyt aika. Vähän jo jännittää vaikka jutut onkin jo hyvällä mallilla. Eniten jänskään sitä että tuleeko lauantaiks hyvä sää vai ukkosta vai sadetta, kun juhlia oltiin ulos suunniteltu... Saas nähdä! Viime päivät on menny hurjan nopeesti: aamupäivän luen mantsaa / otan aurinkoa, ja päivemmällä puuhastelen esimerkiks siivousjuttujen parissa. Tänään täytin myös 20 jääpalapussia (360 jääpalaa, ei pitäs loppuu kesken) ja geelasin varpaankynnetkin. Huomenna sitten käsien vuoro :-)


Tänään saapu _kauan_ odotettu paketti perille. Jännäks meinas mennä, sillä huusin mustan pitsimekon ebaysta 3 viikkoa sitten ja tänään vasta saapu paketti Briteistä. Onnekseni mekko olikin just sellanen kun toivoin! Tuon mekon laitan siis lauantaina illalla päälle kun lähdetään kavereiden kanssa hotelliin ja baariin juhlimaan. Miulla ei oo ikinä ollut ees yksiolkaimista mekkoa, mutta tälläsestä yksihihaisesta oon jo pidempään haaveillut. Tässä mekossa yhdistyy kaikki mistä tykkään: malli on täydellinen, hiha ihanan kevyt, väriltään musta ja vielä pitsiäkin. Postareiden kanssa paketille jäi suunnilleen 8 euroa. Kävin sitten ostamassa iltaa varten kultaiset korut: kaulakoru löyty Sokokselta ja korvikset H&Mltä. Me extremely happy.


Nyt alan vielä askartelemaan juhlien tarjoilulappusia. Ei oo enää ku pari hassuu päivää ja loma on oikeesti täällä, eikö ookki mahtavaa!

xoxo,
Ilona-Anniina

7 kommenttia:

 1. Tosi nopeesti menny kyllä tää kevät, ihan yllättäen tuliko jo kesä :D Tosi kiva lukee siun juhlavalmisteluista, ku itellä sama rumba ens vuonna (toivottavasti) edessä:p Onnee vielä lakin johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on, ihan ihme juttu! Niin se kesä aina tulee :-) Kiitos kiitos!

   Poista
 2. Mitä varten nyt opiskellaan? :) Upea mekko!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahet pääsykokeet vielä edessä, mantsa ja kasvatustieteet! Kiitti :))

   Poista
  2. http://jalanjaljetnurmikolla.blogspot.fi/2013/06/what-i-read-and-what-you-should-read.html

   hih!!

   Poista
 3. Voi että kun oot kaunis! Toivottavasti juhlissas on hyvä sää :) ja ihana tuo mekko <3
  Onhan sulla jo kuvaaja hankittu Sitä Suurta Päivää varten? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivotaan! :-) Tuli vaan häät mieleen tosta Siitä Suuresta Päivästä, mutta yo-juhlissa ihan vaan iskä kuvaa.

   Poista