25. toukokuuta 2013

HootOwl; a person who lives in a dreamy state of mind

Owl City eli Adam Young on yksi fanituksenkohteeni. Owl City-fanit on saattaneetkin törmätä tähän kuvaan. Idea tähän I am-paitaan lähti juurikin tuosta kuvasta, ja mielenkiinnosta otin selvää miksi paidassa lukee juurikin "I am". Tälläisen selityksen löysin: se kuvastaa sitä, miten erilaisia mutta samanlaisia me ollaan. Kaikista ihmisistä ei voi sanoo "I am a good listener" mutta kaikki me voidaan sanoa "I am". Ja koska miusta toi on niin sympaattinen ajatus (ja Owl City on vaan ihana), niin oli pakko saada se omaankin paitaan.
Lindexiltä löysin 8 eurolla valkosen luomupuuvillaisen topin, ja siskolta sain kangasväriä lainaan. Lyikkärillä hahmottelin tekstin toppiin ja lopuks maalasin päälle. Lopputulos on just sellanen kun halusinkin, vähän sottuinen mutta kuitenkin siisti. Nyt oon tosi ylpee HootOwl (eli Owl City-fani)!


Tänään käytiin äitin kanssa vähän ylppärishoppailemassa. En voi uskoo että juhliin on enää viikko! Ostettiin servetit, äitille mekko, hiusjuttuja ja muuta tarpeellista ens lauantaita varten. Äiti osti myös nättejä kesäkukkia takapihalle. Toivottavasti sääennustukset pitää paikkaansa ja olis hyvä sää, että voitas pitää juhlat takapihalla. Illalla lähettiin vielä Sannin ja Annin kanssa rantaan istumaan ja nauttimaan ihanasta säästä. Aika lens taas ihan sairaan nopeesti, ja kaikenlaisia suunnitelmia keksittiin ens kuulle. Toivon niin että kesästä 2013 tulee maailman paras kesä.


Huomenna vielä vapaapäivä lukemisesta ja tarkotuksena olis suunnata kavereiden kanssa rannalle ottamaan aurinkoo. Nähään taas!

xoxo,
Ilona-Anniina

18 kommenttia:

 1. Voi vitsi! Wautsi, mikä idea. Munkin pitää tehä itelleni tommonen paita (koska Owl City on ihana)!

  VastaaPoista
 2. Tiiätkö miten paljon tollasten yksittäisten siiderien jne juominen noinki usein ku sä teet lihottaa ? :D no kohta tiiät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks sun ei tarvii siitä huolehtia, osaan kyllä ite pitää itsestäni huolta :-D

   Poista
  2. mikähän ton anonyymin pointti oli... lihoaminen varmaan näkyis jos joisit muutaman PER PÄIVÄ. oot upea älä välitä tommosista idiooteista!!!

   Ootan innolla juhlakuvia, otatko YO-kuvat jossain studiossa tms? :)

   Poista
  3. Kiitos Julia :)) Miustakaan kaks siideriä viikossa ei oo paha, kun sen verran oon nyt toukokuussa keskimäärin juonut.

   Joo otan kiitoskorttikuvat studiossa (ainakin näillä näkymin), mutta tosiaan vasta YO-juhlien jälkeen enkä oo vielä ees varannut aikaa sitä varten heh :-D

   Poista
  4. voi hyvää päivää taas.... :-----D mut ihania kuvia, tykkään varsinkin tuosta missä on päivänkakkaroita!

   Poista
 3. Missä noi kiviportaat missä olitte on? Tää olevinaan joensuulainen ei nyt ihan ummarra ;)

  VastaaPoista
 4. hei mitäs sulle ja santerile kuuluu? ootte niin sulonen pari että voisiko saada teistä postausta! (:

  VastaaPoista
 5. Iha sika kiva paita ! Ja oot todella kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Miten vakavan kanssa kävi, pääsitkö soveltuvuuskokeeseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vakava oli tänä vuonna tosi vaikee, ainakin luokanopettajakoulutuksissa pisterajat on laskenu hirveesti, samoin lastentarhaopettajakoulutuksissa. Ens vuonna sit uudestaan! :)

   Poista
  2. Niimpä! Ja miulla jäi alle 10 pisteestä kiinni etten päässy jatkoon, joten pitää silleen olla tyytyväinen. Ens vuonna sit tietää paremmin millanen koe on ja miten kannattaa lukee :)

   Poista