16. toukokuuta 2013

Instagram & kesän eka piknik

Keskiviikkona vihdoin sain uuden puhelimen käyttöön! Oon ihan rakastunut, iskäkin pilkkaa minuu kun näprään koko ajan kännykkää, hups.  Oon lataillut vaikka millasia sovelluksia, opetellut käyttämään niitä ja liittynyt nyt myös instagramiin. Instagram tunnukseni on ilonaanniinaa (huomatkaa että lopussa on kaks a-kirjainta!)
Seurata saa! :-) Instagramia pääsee kyyläilemään myös blogin välilehdet-osastolta, tässäpä linkkikin. Myös twitteriin saatan jakaa joitain kuvia, sinne pääsee tästä linkistä. Nyt en enää käytä mun canonii ku mulla on iphone!!!11 No ei oikeasti, mutta instagramista ja twitteristä pääsee seurailemaan miun elämää aktiivisemmin kun mitä blogissa kirjotan.


Tänään on ollut kyllä oikea kesäpäivä. Aamulla käväsin yhden tutkimuksen johdosta lääkärissä, jossa sain hepatiitti-rokotuksesta ensimmäisen osan. Päätin kesäisen ilman kunniaks laittaa päähän kaks nutturaa (jotka ei kyllä ollut eri korkeudella niin kun kuvassa näyttää :-D) ja jalkaan pääs ihan shortsit. Täällä Joensuussa on ihanat ilmat, joten päätettiin lähtee kavereiden kanssa piknikille & auringonottoon rannalle. Otin myös mantsan kirjan mukaan, mutta aika vähän sain loppujen lopuksi luettua... Pienet rajat tuli selkään kuitenkin!


Nyt lähdetään tyttöjen kanssa kauppaan ja kymmeneltä alkaa taas Euroviisut! Tällä kertaa semifinaaleissa on myös Suomi mukana, joten muistakaas kaikki laittaa peukut pystyyn että Krista pääsis finaaliin asti. Huomenna saadaan kauan odotetut yo-kokeiden viralliset tulokset, ja jännittää kyllä. Toivotaan ettei mikään arvosana olis tippunut!

xoxo,
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. Kiva kesämeininki ja kesäeväät! Nyt tekee mieli vadelmia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Noi vadelmat oli tosi hyviä, nam!

   Poista
 2. Vihdoin insta, muistat vaa alkuinnostuksen jälkeenkin päivittää sitä ahkerasti :-)

  VastaaPoista
 3. Mitä tohon mantsaan pitää lukee, oon vähä pihalla enkä vielä alottanu lukemista. Sain sellasen kuvan että lukion oppimäärä pitää osata, mutta onko muita asioita tai kirjoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on ainakin lukion kurssit 1-3. Muuta en sitten tiiä

   Poista