14. toukokuuta 2013

Kevätostoksia

Tänään oli ihanan keväinen ilma. Kuuteen asti olin töissä, mutta illalla pääsin vielä nauttimaan auringosta ja kävin kuvailemassa muutamat photot ulkona. Puihin on tullu jo pienet lehdet ja jotkin kukatkin on noussut maasta. Sieltä se kesä taas tulee :-)


Tänään hiukset pääs leteille ja illasta oli mukavat kiharat hiuksissa :-D Kävin töiden jälkeen pikavisiitillä H&Mllä, josta teinkin kaks kivaa halpaa löytöä. Hakusessa olis puuvillainen valkonen löysän mallinen toppi, johon saisin kirjotettua yhden tekstin joko kangastussilla tai -väreillä. Kaikki topit tuntuu olevan tällä hetkellä tekokuiduista tehtyjä :-( Löysin kuitenkin yhen toisen kivan valkosen topin, ja vielä tosi halvalla! Alennuksista löysin nätit kengät kesäks, ja onneks oli vielä yks miun kokokin jäljellä. Ebaysta tänään kotiin pääsi viimenen kuori, joka on ihanan keväinen sävyltään.

Toppi H&M 4,95€
Kengät H&M 5€
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Aztec-Tribal-Tribe-Pattern-Retro-Vintage-Hard-Case-Cover-for-iPhone-5-5G-/370797619957?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160
Nyt Euroviisuja, tää Slovenia on ainakin aivan järkyttävää kuraa... :-D

xoxo,
Ilona-Anniina

8 kommenttia:

 1. ihanat kengät! <3
  mitä siun työnkuvaan kuuluu siellä paikassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Auttelen siinä liikkeellä, asiakaspalvelua (silmälaseja en myy mutta kehyksien valinnassa voin olla mukana), oon kassalla, teen pikkusia siivoushommia jne.

   Poista
 2. ois siistii jos banneri ois kesäisempi! :)
  ihana blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pitäis kuvata uutta mutta tässä on ollu nyt vähän kaikkee muuta tekemistä :) Kiitti!

   Poista
 3. Missä olet töissä? Miten pääsit sinne? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhellä optikkoliikkellä auttelen parin vuoron ajan nyt toukokuussa. Sisko on siellä töissä ja ne tarvis tälle kuulle apulaista joten kysyvät minua, ja sanoin että tuun mielelläni :-)

   Poista