23. toukokuuta 2013

Uusi banneri

Viime päivät on menny auringon alla maatessa. Oon saanu jo aika hyvän rusketuksen pintaan! Eilen käytiin kavereiden kanssa vähän kosmetiikkaostoksilla yo-juhlia varten. Teen siis meikin ja hiukset ite aamulla (paitsi että äiti letittää tukan kun en ite osaa), joten ostin juhlia varten Maybellinen primerin että meikki ketäis koko päivän. Ostin myös uuden kulmakynän ja irtoripsiä juhlaa varten. Mistähän se johtuu että kesällä tuntuu paljon luonnollisemmalta olla ilman meikkiä kun talvella?

Pisamia on tullu, jee! Naama on paljon valkosempi kun minä muuten, ei niin jee!

Tänään käytiin kuvaamassa Sannin kanssa miulle uutta banneria. Ihanan kesäisiä kuvia tulikin, ja toivottavasti tota naamaa jaksaa nyt tän kesän ajan katella. Valitsin banneriks siis tän ekan kuvan. Monta kivaa otosta kyllä tuli, mutta valitettavan monessa tunnuin jotenkin sirristelevän silmiä. Tässäpä pieni osa päivän kuvista!


Mitäs mieltä ootte uudesta bannerista?
Ihan kaikissa kuvissa en jaksanut olla hillitty ja nätti, tässäpä muutama poiminta siitä millasia meidän kuvausreissut OIKEESTI on...


xoxo,
Ilona-Anniina

16 kommenttia:

 1. Tosi hyvä, raikas banneri!

  VastaaPoista
 2. miten meni Vakava ? tuliko kutsu jatkoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut kutsua kakkosvaiheeseen, mutta sen tiesinkin jo heti kokeen jälkeen

   Poista
 3. Millaisen yo-juhlameikin ajattelit tehdä? :)

  VastaaPoista
 4. oii tuo toka kuva tuon valitsemas bannerin alta ois ollu kyl tooosi kiva! ei näytä siltä et siristelisit silmiäs :( mutta kiva tämä nykynenki, joteki paremmat värit vaa tuos alemmas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli miunkin toinen suosikki, juurikin värien takia, mutta asento on miusta siinä jotenkin tönkkö niin valitsin sitten tämän :) Kiitti!

   Poista
 5. Mistä noi ihanat shortsit on?

  VastaaPoista
 6. oot ihan superkaunis tossa ekassa kuvassa! :3

  VastaaPoista