1. toukokuuta 2013

Vappukemut

Vappuaattoa on nyt juhlistettu oikein olan takaa, ja vappupäivä onkin mennyt lepäillessä ja pihatöitä tehdessä. Ei ole ollut paska vappu (niinkun viime vuonna) sillä äiti teki munkit ja siman vanhoilla hyviksi todetuilla resepteillä eikä korvannut munkkeja donitseilla (niinkun viime vuonna).


Oli kyllä hurrrrjan hauska vappu kavereiden kanssa! Oli ihanaa kun meitä oli niinkin iso tyttöporukka koossa (Annille terveisiä Kreikkaan että sinua kyllä kaivattiin). Päälle pääs revityt farkut ja vaalea toppi, kirppariasua päällä siis! Ripsienkin kanssa yritin taistella varmaan puol tuntia, ja totesin että onhan noi aika jäätävät mutta antaa olla... :-D Housut meni rikki jo alkuillasta (o-ou) mutta hauskaa oli.


Meitä oli 9 typyä: minä, Sanni, Juuli, Jenny, Anna, Elina, Eevi, Kiira ja Anni. Alkuilta vietettiin Sannilla hyvän musiikin, hyvien juomien ja hyvien juttujen kera. Puol yhdentoista aikaan lähdettiin hakemaan rannekkeet baaria varten ja kävästiin kattelemassa keskustan menoja. Pieni sadekaan ei menoa haitannut! Tässäpä kuvia meidän vapusta ja miun kauniista ystävistä, olkaa hyvä!


Nyt on erittäin outo olo. Pääsykokeisiin ei oo enää viikkoakaan, joten paniikki on melko kova. Pakko vaan luottaa siihen että asiat kyllä järjestyy (vaikka opon toiseen vaiheeseen ei pääsisikään).

xoxo,
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. Voi sä olet niin kaunis ♥ ja sun kaverit kans :-)

  VastaaPoista
 2. Heips! Oon aloitteleva bloggaaja. Oisko siulla mitään vinkkejä, miten saisin kirjoitettua hyviä juttuja ja ihmiset innostuisivat lukemaan? Ainiin, sie et varmaan pistä pahakses jos mie linkitän siun blogin miun seuraavassa postauksessa? Siun blogi on niin hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En pistä pahakseni, linkitä ihmeessä! :)
   En osaa vinkata blogin kirjottamisessa muuten kun että käytä aikaa postauksien tekemiseen. Kannattaa panostaa kuvien ottamiseen: heilahtaneita, tummia jne kuvia ei oo kiva katsoa. Kantsii myös aina oikolukea teksti ettei joukkooon pääse kirjotusvirheitä. Muuten kannattaa varmaan vaan yrittää erottua massasta jollain tavalla (vaikka vaikeeta se tuntuu välillä olevan). Yritä keksiä mikä olis sellanen "siun juttus" :-)

   Poista
 3. Postausidea: näyttäisit kuvin iihan kaikki vaiheet geelilakkauksesta!!

  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tee geelilakkauksia vaan geelikynsiä tipeillä, mutta kiitos ideasta! :)

   Poista