23. toukokuuta 2013

Veljet ja siskot, mikä meininki?

Oon kuunnellut ihan fiiliksissä tota Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana -komppanian (vitsi mikä nimihirviö oikeesti) levyä. Voin vaan kuvitella miten hyvä toi olis livenä! Haluun päästä näkemään! Tänään pidin välipäivää auringonotosta ja lähdin pienelle pyöräilykierrokselle. Toissapäivänä tein myös uudet kynnet. Jotain tän tyyppistä tulee varmaan myös yo-kynsiin, paitsi pohjavärinä tietysti mintunvihreää tai turkoosia.
ps. Koirakaveri on paras


Pyöräilyn päämääränä oli kolme eri kirppistä. Tein kivoja kesälöytöjä, ja sainkin 2 kengät, shortsit ja paidan vaan kympillä! Oon uudistanut nyt kevään aikana vaatekaappia, koska maku on muuttunut ja oon halunnut vaan lisää värejä. Varataan Elinan kanssa kirppari heti loman alkuun, ja sieltä voikin löytää vaikka mitä, sillä sen verran ihan käyttämättömiä ja hyväkuntoisia vaatteita aion laittaa myyntiin. Siitä lisää sitten lähempänä :-)

Valintakirppis 3€
Mammuttitori 2€
Valintakirppis 3€
Valintakirppis 2€

xoxo,
Ilona-Anniina

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö ookki aika ihana! Ja vielä noin halpaki oli, jeeeee

   Poista
 2. ihan _täydelliset_ ruskeet kengät!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, miustakin noi oli hurjan nätit :)

   Poista
 3. Äää en kestä ite kulutin loppuun viime syksynä just tollaset samanlaiset ruskeet kengät!! Ne oli rakkautta, niistä kolmen kesän jälkeen lähti pohja irti :( arvaa vaan kiehunko kateudesta ku oot löytäny nuo kirpparilta ja ihan uuen oloset!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih ei, tunnen tuskasi, se on inhottavaa ku jotkut lempikengät/laukku/vaate kuluu loppuun :( toivottavasti sieki löydät vielä jotkut saman tyyppiset!

   Poista
 4. Aivan ihanat noi sandaalit! <3

  VastaaPoista
 5. pääsitkö jatkoon vakavasta? :)

  VastaaPoista
 6. Voisitko millään tehä videota kirppiskamoista?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä ehdinkö tekemään kun kirpparipaikka alkaa melkein heti yo-juhlien jälkeen ja tässä on nyt vähän kaikkea tekemistä :(

   Poista