18. toukokuuta 2013

YLIOPPILAS

Nyt se on virallista! Opin yli rajojen! Eilen tuli viralliset yo-tulokset koululle, ja loppujen lopuksi rivini on siis EEEEM. Matikan Laudatur jäi yhden pisteen päähän kun raja nous viime keväästä viidellä pisteellä... Äikästä, enkusta, matikasta ja ruotsista tuli siis Eximiat ja yhteiskuntaopista tuo Magna. Kaikkeen oon tosi tyytyväinen. Saan kuin saankin painaa lakin onnellisena päähän tasan 2 viikon päästä! Jännittää jo.


Eilen käytiin Annan ja Sannin kanssa mattolaiturilla nauttimasta ihanasta kevätillasta. Oli kyllä tosi mukavaa, ja aika lensi kun juttua riitti. Keskustaan en pystynyt jatkamaan matkaani, sillä tänään aamulla oli töitä. Kuitenkin tosi kivaa oli, kiitos kamut illasta!


Näin lyhyt päivitys siksi että on kiire päästä kattomaan Suomi-Ruotsi peliä. Illalla lähdetään vielä kavereiden kanssa juhlistamaan lakkia kiinalaiseen ravintolaan, ja kymmeneltä alkaa Euroviisut. Kaikkea kivaa siis luvassa vielä tänään!!

xoxo,
Ilona-Anniina

10 kommenttia:

 1. Oi, ihan sika hyvin menny sulla kirjotukset! Onnea :-)
  Ihana tunnelma tossa viimeisessä kuvassa!

  PS. euroviisut!! jeeee ♥

  VastaaPoista
 2. Pidän paljon sinun blogista ja vaikutatkin sen perusteella niin mukavalta ihmiseltä, jonka haluaisin ehdottomassti tuntea paremmin. Toivottavasti et siis ole lopettamassa bloggaamista vielä pitkiin aikoihin!

  Ja PALJON onnea! :) sulla meni tosi hyvin kirjoitukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja ei huolta, en oo lopettamassa bloggaamista :-)

   Poista
 3. Mie oon käyny samalla laiturilla tällä viikolla jo kahesti istuskelemassa! :) Ja onnittelut ylioppilaaksi pääsemisen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi mattolaituri on ihanan kesänen paikka :-) Kiitos paljon!

   Poista
 4. Onnea noin hyvistä tuloksista! :) Pakko kysyä kun siulla oli postaus yo-mekosta, jonka tilasit zalandolta, että kuinka kauan tilauksen saapuminen kesti? Itse tilasin kans mekon samaisesta paikasta, mutta nyt jännittää ehtiikö se tulla ajoissa, kun valittelevat ruuhkaa :/ Normaali toimitusaika kun on 4-10 päivää..

  Niin, ja aivan ihana blogi siulla! :>  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Zalandon mekko tuli muistaakseni 5 päivässä, eli miulla ainakin tosi nopeesti. Toivottavasti mekko ehtii ajoissa perille ruuhkasta huolimatta :)

   Poista
 5. Kalanruotoletti ;) Ihana postaus taasen ja tulee ikävä joensuuta ja kuopijoo ja kesää ja kaikkee ihanaa sieltä päin!

  VastaaPoista