7. kesäkuuta 2013

Päivä joka hukkui päivien sekaan

Tää päivä on menny jotenkin ihan ohi korvien. Aamulla heräsin siivoomaan kirpparipaikan ja kaheltatoista menin rokotukseen. Loppupäivästä en sitten oikein tiedäkään. Aika vaan jotenkin... kului? Katoin Doctor Whota, kirjottelin kiitoskortteja ja nukuin liian pitkät päikkärit. Sinne meni sekin päivä.

Shortsit Primark, paita ja koru H&M

Kirpparipaikan pitämisessä on 3 hyvää puolta. 1) Pääsee eroon turhista tavaroista 2) Saa rahaa 3) Käy aktiivisesti kirpparilla ja voi tehdä hyviä löytöjä! Olisittepa kuulleet sitä ilon määrää, kun löysin Marimekon pallopaidan 3,5 eurolla! Löysin myös ihanan punasen H&Mn mekon 3 eurolla (jo vähän syksyä ajatellen) ja värikkään topin 1,5 eurolla. Kelpaa hymyillä taas.


Illalla me lähettiin Elinan ja Sannin kanssa uimaan, mutta loppujen lopuks kukaan ei ees uskaltanut uida kun vesi tuntu niin kylmältä. Istuttiin vaan sit vähän aikaa, mie söin croissanttia (tuo epämääräinen möttö ekassa kuvassa) ja autoin Sannia sen uuden blogin bannerin kanssa.


Miun kaveri Sanni on varmaan monelle teistä tuttu tän blogin kautta. Sanni toimii virallisena bannerikuvaajanani, ja ennen Things that we cherish-bloggaajana. Sanni aloitti oman uuden blogin, joten Sunny-blogia pääset lukemaan tästä!
Käykääpä kurkkaamassa blogin my day-video, voitte bongata tutun typyn sieltä ;-)

xoxo,
Ilona-Anniina

3 kommenttia:

 1. Anteeks 2 anonyymia joiden kommentit vahingossa poistin! :(

  Toiselle vastaus kirpparikysymykseen, ei hätä oo! Paikka on maanantaihin asti vielä Valintakirppiksellä :) Seuraavasta kirpparipaikasta en vielä osaa sanoa, mutta ilmottelen sitten kyllä blogissa.

  Ja toiselle kiitos kehuista ja Aittolammen rannalla käytiin :)

  VastaaPoista
 2. Eli sinne kerkii vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtii kyllä! Maanantaina haetaan tavarat viiden jälkeen pois

   Poista