29. kesäkuuta 2013

Pari pientä puhelinkuvaa

Puhelimeen kertyy aina välillä hirvee kasa kuvia (joita voisi julkasta) mutta normi postauksessa ne jää jotenkin irtonaiseksi. Ehkäpä alan siis aina välillä tekemään tämmösiä pieniä postauksia! Instagramistahan minuu saa seurattuu hyvin, nimimerkki on ilonaanniinaa

Harmittaa vähän vieläkin kun en ostanut tuota Seppälän kukkakuvioista toppia, sillä se ois ollut kyllä tosi kiva nyt helteillä.
Joensuussa on vieläkin melkein +30 astetta, joten reissu rantaan uimaan on kyllä aina päivän pelastus.
Heti kun Les Miserables julkaistiin dvdlle niin ryntäsin Anttilaan jonottamaan omaani (jonoja ei oikeesti ollut kyllä enkä mennyt edes heti). Toi on vaan niiiiin ihana leffa, en varmaan ikinä voi kattoo sitä itkemättä jossain välissä edes vähän. Ja hei, oonko ikinä sanonut että Hugh Jackman on paras ikinä?
Jouduin repimään geelikynnet nyt kahen kuukauden ajaks pois. Omat kynnet näyttää niin pikkusilta!


Tänään menin tosiaan reippaana töihin klo 7:30 avaamaan kahvilaa. Kahvio, jossa oon töissä, oon kuuluisa maailman parhaista karjalanpiirakoistaan (ne on oikeesti niiiiin hyviä!). Ensimmäisen viikon ajan töissä tekee koko ajan mieli syyä noita jumalaisia karjalanpiirakoita, mutta loppuajasta niihin tulee yleensä yliannostus, heh.
Oon taas ihastunut miun raidoitettuihin hiuksiin, ja tekis mieli raidottaa näitä vaan lisää.
Käytiin illalla Juulin kanssa vuokraamassa leffat, ja vietinkin äsken laatuaikaa with me&myself katsomalla niinkin laatuleffan kun Inbetweeners movien. Piti laittaa jossain vaiheessa pauselle kun nauroin niin kovasti että silmistä valu kyyneleet enkä nähnyt oikein mitään. Mahaan sattuu vieläkin. On noi Inbetweenersin kaverit vaan niin hauskoja :-D


Miulla on kauhee hinku lukee Perks of being a wallflower uudelleen. Tai lukee jotain muuta hyvää kirjaa. Tai runoja! Otan vastaan suosituksia joistain hyvistä kirjoista/runokirjoista. Ainoana vaatimuksena on se, ettei sivumäärä ole järjettömän suuri ja että kirjassa tapahtuu paljon. Oon niinkin yksinkertainen etten jaksa kattoa hidastempoisia leffoja tai lukea kirjoja joissa ei edetä mihinkään.


xoxo,
Ilona-Anniina

12 kommenttia:

 1. Katselin noita toppeja Seppälässä pitkän tovin, mutta täältä päin ei löytynyt mun kokoani :( No, ehkä oli ihan hyvä olla tuhlaamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, harmi ettei löytynyt kokoo :( Mutta rahan säästäminenkin on aina hyvästä, heh :D

   Poista
 2. Toi seppälän toppi sopii sulle tosi hyvin :) Ilona oot ihana !

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa ku joku muuki on samanlainen vollottaja kyseisen leffan suhteen :D Se on vaan niin upee leffa, että koskettaa ja itku tulee väkisin. ja Hugh Jackman on paras! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, siinä on niin monta kohtaa jotka oikeesti vaan on niin itkettävän ihania. Oikee tunteiden vuoristorata koko leffa :-)

   Poista
 4. Ne piirakat on kyllä ihan liian hyviä! :D Ja Les Miserables myös! :) Pitää ehkä itsekkin käydä ostamassa se. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on! :-D Kantsii käydä, ihan loistava leffa!

   Poista
 5. ää tuo toppi sopis siulle tosi hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :-) harmittaa kyllä kun en ostanut

   Poista
 6. Katoin sen videon jolla hehkutat yliopistoon pääsyy ja aaa tulin iloseks puolestas :3!! Onnee! Tuli vähän palakin kurkkuu niiku itelleski :p! Ja heei mitä, millon ootte Santerin kaa eronnu jos saan kysyy :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww voi kiitos!! :-) Erottiin toukokuun alkupuolella, saat kysyä :D

   Poista