16. kesäkuuta 2013

The next stop: Helsinki

Huh, aikamoinen viikko on takanapäin! Keskiviikkona lähdettiin Annin, Sannin ja Annan kanssa Jennyn luo Helsinkiin muutamaks päiväksi. Jenny on siis asunut kevään ajan Helsingissä valmennuskurssin takia, ja keskiviikkona me juhlistettiin pääsykokeiden päättymistä. Ilta meni erittäin hyvin, miulla oli ainakin superhauskaa! Baarissa juomat oli melkein ilmasia ja musiikki oli erinomaista (Spice Girls toimii vieläkin).


Tostai ja perjantai vietettiinkin oikeestaan shoppaillen. Torstaina lähettiin Itikseen kiertelemään ja perjantaina pyörittiin kaupungissa. Käytiin Morrison'sissa syömässä erittäin namia illallista ja köllittiin vaan Jennyn kämpillä trooppisessa ilmastossa. Tän porukan kanssa mikään ei kyllä voi mennä pieleen, ja taas on yks ihana muisto tallennettu.

Hiukset nutturapäivän jälkeen :-DD

Pari löytöä tein One Waysta, jossa oli paljon kaikkee 40% alennuksella. Kukkatopille jäi hintaa vajaa 8 euroa, raitapaidalle vitosen verran ja ruutupaidasta maksoin kans kaheksan euron verran. Sain myös vihdoin ja viimein tilattua ebaysta kameraan kaukolaukasimen. Puhelimeen tilasin siistin Tardis-kuoren ja sinisen puhelilompakon johon saa kortit mukaan. Sain Annalta hiuksiin nutturadonitsin (valkkiko se on), ja parin kerran käytön jälkeen en voi kun ihmetellä miks en oo ostanut sellasta aikasemmin! Niin helppo käyttää ja tosi nätti nuttura tuloksena. Kiitos Anna :-)


Eilen juhlittiin vielä Sannin synttäreitä, joista tuun kirjottelemaan myöhemmin. Tällä hetkellä vaan väsyttää ihan sikana, mutta onneks lomaa on vielä jäljellä.

xoxo,
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. kerrotko lisää tosta kaukolaukaisimesta, esim
  hinta, miten toimii käytännössä, millaiset postikulut ja kestikö kauan tulla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tietty!
   http://www.ebay.com/itm/RC-6-IR-Remote-Control-For-Canon-EOS-Rebel-T2i-T3i-5D-7D-60D-600D-500D-550D-650D-/120953725163?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160
   Tilasin tolta myyjältä, eli makso tosiaan 2,28 dollarii eli alle 2 euroo ja ei tullu postikuluja. Toimitusaika nyt Kiinasta aina vaihtelee kovin, joskus menee paketissa reilu viikko ja joskus kuukausikin, tällä kertaa tuli viikossa. Käytännössä toimii ihan vaan niin että osottaa tolla kameraa päin niin se tarkentaa ja ottaa kuvan, ei tarvinnut ees yhdistää mitenkään kameraan ekaa kertaa käyttäessä (kai siinä on joku bluetooth tai mikä lie). Ja toimii patterilla tosiaan, sisällä on jo ostaessa yks :-)

   Poista
 2. Tekisitkö postauksen siitä miten laitat ton valkin koska mulla on kans pitkät ja paksut hiukset mut ei noin pitkät kuitenkaan ku sulla, nii miten saat laitettuu sen tiukasti ja siististi? :D

  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen nutturan tolla rullaustekniikalla, netistä löytyy kyllä hyviä ohjeita! Tässä miun mielestä yks hyvä ja selkee ohje :-)
   http://nude.costume.fi/2012/07/03/glitterin-hiusdonitsit-2/
   Hiukset siis ponnarille, valkki hiusten latvoihin ja rullaamaan vaan hiuksia sen ympärille. Ite vielä oon laittanu ponnarin päälle kun tosiaan on niin paksut hiukset ettei ne tahdo pysyy ilman sitä oikein paikallaan :-D

   Poista
 3. Millä valmennuskurssilla Jenny on?:)

  VastaaPoista