28. kesäkuuta 2013

Viimeinen lomapäivä

Arvatkaas mitä! Eilen tuli kirje, että oon päässyt Joensuuhun maantieteisiin 2. varasijalle! Noin korkeelta varasijalta luultavasti nousisin opiskelijaksi, joten mahdoton valinta on edessä. En ois ikinä uskonut että pääsisin lopulta sekä kasvatustieteisiin että mantsaan (varasijalle), enkä tällä hetkellä pysty vaan päättämään kumpaa oikeastaan haluun opiskella. Mites muilla on pääsykokeet menneet?
Alennusmyynneissä en oo pahemmin pyörinyt, sillä en oo tarvinnut oikein mitään. Tänään käytiin kuitenkin äitin kanssa haaveilushoppailemassa (eli kattelemassa kaikkia kivoja kotijuttuja), jonka aikana bongasin Carlsonilta erinomaisen tarjouksen. Pieni vaaleanpunanen mariskooli makso vaan 25 euroa! Pakko oli ostaa kun normaalihinta on kuitenkin yli 40 euroo. Nyt miulla on kirkas, omenanvihreä ja tämä uus. Ihanaa :-) Cubukselta tein myös pienen löydön, nimittäin söpön mintunvihreän &-merkki paidan.

Carlson 25€
Cubus 9,90€

Tänään käytiin vanhempien kassa mökillä uimassa ja syömässä. Veeti on aina ihan onessaan kun pääsee mökille juoksemaan ja vahtimaan uimareita laiturilta (meidän Veetihän ei ui, ei sitten millään...). Auringossa tuli makoiltua vähän aikaa ja vähän rusketusta sain taas tarttumaan, jee! Veetiä on niin kiva kuvata että seuraavaksi puolet kuvia koirasta ja puolet muista aiheista. Ups.


Erittäin onnistunut viimenen lomapäivä siis takana. Yes, luit oikein, huomenna se taas alkaa! Nimittäin kesätyöt kahviolla, jossa oon ollut 2 aiempaakin kesää. Töitä on huomisesta alkaen elokuun loppuun saakka, ja syyskuun alusta minuu kutsuu yliopisto. Lomat on siis lusittu ja on aika ottaa itteeni niskasta kiinni :-) Nyt nukkumaan, koska töiden alkuun on enää reilut 8h, iiks!

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

 1. Ootko enään santerin kanssa, kun hänestä ei ole kuulunut täällä blogin puolella mitään? Ja anteeksi jos tämä on henkilökohtainen kysymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa vaikka kysyit, ei olla enää yhdessä Santerin kanssa :)

   Poista
 2. Suosittelisin tekemään postauksen tästä Santeri-aiheesta, vaikka se kipeätä tekisi. Tuntuu, ettei moni ole huomannut vastauksiasi vanhempien postauksien kommenteissa. Ja tuskin on kovin kivaa saada ainoastaan kommentteja / kyselyitä susta ja santerist:) Ei oo siis pakko tehä, mut kuhan ajattelin et ois kivempi sulleki nii ei tulis näit kyselyi koko aja:) .

  Ja anyway sulla on niin ihana blogi, päivän piristys aina kun näkee sulta tulleen postauksen:) Ja onnea tuosta maantieteen 2. varasijasta! Toiv. saat päätettyä kumpaan haluaisit enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aiheesta puhuminen tunnu yhtään kipeältä, mutta en nää silti mitään järkee kirjottaa erosta postauksessa :-) Pitää kuitenkin muistaa että meitä oli kaks siinä suhteessa eikä sen läpikäyminen kuulu vaan tänne nettiin, sillä enpä usko että se olis Santeristakaan erityisen kivaa lukee netistä meidän erosta. Me nyt vaan päätettiin että parempi erikseen kuin yhdessä, siinäpä se. Ei minuu kyselyt haittaa, ja uskon että kyllä jossain vaiheessa on kaikille tullut selväksi ettei Santeri enää paljoa miun elämässä pyöri :-D

   Kiitos paljon! :-)

   Poista