6. kesäkuuta 2013

Viimeinkin oikeesti lomalla

Nyt on pääsykokeet ohi ja vajaa kuukauden loma virallisesti alkanut. Vielä yo-juhlien jälkeen oli siis maantiedon ja yleisen kasvatustieteen pääsykokeet, ja molemmat tuntu menevän melko huonosti. Opon kakkosvaiheeseen en siis päässyt, joten taitaa olla ens vuodesta tulossa välivuosi. Enää ajatus välivuodesta ei enää niin haittaa, sillä itepähän soppani keitin. Olisi pitänyt lukea enemmän, mutta tää koko kevät on jotenkin ollut niin hullunmyllyä ettei vaan tuntunut enää voimat riittävän. Tänään käytiin Sannin kanssa kuvaamassa miulle kuvaa kiitoskorttiin, ja tässäpä muutama yksilö kuvausreissulta! Kiitos kovasti Sannille :-)


Pääsykoestressin helpotettua oon vaan yrittäny nauttia elämästä. Käytiin syömässä subit terassilla ihanassa auringonpaisteessa, oon kierrelly kirpparilla siivoomassa ja kiertelemässä (miulla on VALINTAKIRPPIKSELLÄ PAIKKA 70, maanantaihin asti vielä!), kattonut Inbetweenersiä pihalla, ostanu siistin pöllön telkkaritasolle ja kuhan vaan oleskellut. Tänään käytiin perheen kanssa mökillä saunomassa ja syömässä lettuja. Olin reipas ja uskalsin heittää talviturkin :-)


xoxo,
Ilona-Anniina

14 kommenttia:

 1. Ihania ylppärikuvia! Tosi nättinä ollu. :) Sun hiukses ♥

  VastaaPoista
 2. oii oot niin kaunis! miks veetin korvassa on numerokoodi :o ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Se on tunnistusmerkintä, useimmilla koirillahan on nykysin sirut mutta Veeti on niin vanha että sillä on tatuointina tuo

   Poista
 3. Kiva yo-kuvuspaikka ;) tee filippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, luuletko kenties että kyseessä on aavaranta, arvaas mitä, eipäs olekkaan!! Hehhehheee

   Poista
 4. Oi, tosi kauniita kuvia! :)ja jos ajatellaan positiivisesti, niin sulla on vielä vuosi aikaa miettiä mitä haluut tehdä :)

  VastaaPoista
 5. voi oot niin kaunis! :)ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Oota ihan rauhassa virallisia tuloksia pääsykokeista, varasijoiltaki saattaa tulla valituks :) ja jos välivuosi on edessä saat just aikaa aatella ja sit voit kunnolla panostaa seuraaviin pääsykokeisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeitä täytyy tapahtua että pääsisin ees varasijoilta :-D Se on kyllä totta, aikaa miettiä mitä oikeesti haluaakaan :-)

   Poista
 7. Ihana tuo siun mekko mistä se on??

  VastaaPoista