3. kesäkuuta 2013

Ylioppilasjuhlat

ps. muistakaa kirppari-infopostaus!
Melkoinen päivä takana. En pysty millään uskomaan että viime lauantaina juhlittiin miun ylioppilasjuhlia! Juhla alko koululla, jossa lakitettiin meidät uudet ylioppilaat ja veisattiin vähän Gaudeamus igituria. Onneks säät suosi, ja lakituksen jälkeen oli ihan mielettömän fantastisen upee fiilis. Joensuussa ylioppilaat kokoontuu vapaudenpuistoon yhdessä josta marssitaan vielä sankarihaudoille kukitukseen.

Siinä mun perhe niin nätisti!

Kotona juhlat pidettiin pihalla, onneks sää oli mitä mainioin! Nostettiin maljaa, syötiin äitin tekemiä herkkuja, rupateltiin, pidettiin hauskaa, juhlittiin. Vieraita kävi jonkun verran ja fiilis oli hyvä. Olin pelkkää hymyä koko päivän, vaikka lakki olikin kuuma ja sukkahousut ahdisti. Illalla lähdettiin tyttöjen kanssa Sokos Hotel Kimmeliin, josta meillä oli varattuna huone. Viralliset jatkot oli hotellin alakerrassa Nightissa.


All in all päivää en ees osaa kuvailla sanoin. Se oli eeppinen. Jotain aivan erityistä. Jotain mitä ei koskaan unohda! Ensimmäistä kertaa elämässäni olin oikeasti ylpee itestäni :-) Vaikka sunnuntaina olo olikin aika tyhjä, ihan kun olis pudonnut jonnekin tuntemattomaan ja pelottavaan, niin nyt en malta oottaa että pääsen jatkamaan. Ylioppilasjuhlat takana ja elämä edessä. Kaikki ovet avoinna ja mahdollisimman paljon onnea aion haalia itselleni. Ja joka päivä aion hymyillä sekä nauraa!!! Elämä, mie oikeesti rakastan sinuu!!! :-D

xoxo,
Ilona-Anniina

24 kommenttia:

 1. Ihana kampaus:) Muutenki nii nättinä ollu :)

  VastaaPoista
 2. Näin siut sillon norssin pihassa sen lakituksen jälkeen! Olit ihan äärettömän kaunis! :-) & se mekko oli kyllä kun siulle tehty! hirmusesti onnee! :-)

  VastaaPoista
 3. kui laitot ballerinat etkä korkkareita? :D Sori tosi tyhmästi kysytty mut en osaa muotoilla tätä kysymystä paremmin... :D

  VastaaPoista
 4. Onpas kaunis ylioppilas! Onnea! :) Ja niin ihana toi letti!! :)

  VastaaPoista
 5. Voi Ilona oot niin symppis ja ihan uskomattoman kauniina oot ollu! Onnea kovasti sullekin ♥

  VastaaPoista
 6. Täähh? Millon ootte oikein eronneet?

  VastaaPoista
 7. ?!?!!?!??!?!!!?!?!?!??!? täytyy kyllä sanoa että nyt putos melkei silmät päästä ja suu aukes nii isolle et meni miljoona sääskee sisää!! apua, siis oikeesti. järkytyin niiii paljo ko luin ton sun vastauksen että ette oo santerin kans enää yhessä. siia määhän en todellakaan tiedä syytä eroonne enkä mitään muutakaan, bloginkin olen kaverin kautta saanut tietooni. mutta kauan oon lukenut ja aina miettinyt kuinka ihana sä oot ja kuinka ihania ootte santerin kans. voiei, alko oikein sydän hakkaan.. varmasti on todella henkilökohtainen asia ja sinä päätät mitä kirjotat blogiis, mutta saanko kysyä (kysyn silti) että miks erositte? yhteinen vai toisen päätös? vaikka teiän ero ois johtunu soinista niin voimia sulle ja tietty santerillekki jos satut lukeen tätä.. ootteko silti ystäviä? ja ilona-anniina, pahoittelut jos sinusta alko tän viestin perusteella tuntuun jotenki siltä et oon vaa yks säälittävä ano joka yrittää vääntää veistä haavassa. ei, vaan ihan oikeesti järkytyin! :( voimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ala blogissa suhdettani setvimään, mutta kavereita me ollaan Santerin kanssa kyllä vieläkin. Kiitos :)

   Poista
 8. mua huvittaa se ku toi sun lyhyt tukkanen sisko on iha sun äidin näköinen ja sitte toi sun musta tukkainen sisko on iha sun isän näköinen ja sä oot vähä niiku väli muoto :DD oli pakko laittaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä ihmettä!!!!!! meistä ei oo ikinä sanottu näin, mä näytän kuulema aina äitiltä ja hanna ihan iskältä. hauska kuulla että joskus näinkin päin. :'D mut ilona tosiaan on se välimuoto.

   t. se mustatukkainen sisko

   Poista
  2. jooo mietin ihan samaa! heh tosiaan, yleensä sanotaan ihan toisin mutta aina mie oon se ylimääränen heh :-D

   Poista
 9. Tiiätkö mikä toi erilainen yo-lakki on tossa yhdessä kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se on joku ammatillinen tutkinto joka on myös suoritettu? Olisko? En tiiä :D

   Poista
 10. onneksi olkoon!! minkälaisii ylppärilahjoja sait? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Astioita, rahaa, pari lahjakorttia, joitain koruja ja jotain Marimekon juttuja sain :)

   Poista
 11. Ihanat sukkahousut ja kengät :)

  VastaaPoista