18. heinäkuuta 2013

Kirpparikamojen videoTässäpä video huomenna alkavan kirpparipaikkani tavaroista (tai no pienestä osasta niitä), olkaa hyvä! Jos ei kirpparijutut kiinnosta niin suosittelen skippaamaan kun venyi aika pitkäksi... Ja pahoittelut siitä että video on muistaakseni viidessä eri osassa, sillä hyvän valosuuden aikana en ehtinyt tyhjentämään muistikorttia kokonaan vaan piti poistella osissa -> videokin on osissa.

Too long, didn't watch? 
Lyhyesti: Joen Jättikirppis, paikka 130, 19.-25.7.
Myytävänä enimmäkseen XS-M kokoisia vaatteita, kenkiä kooltaan 38-40, koruja ja muuta pientä. Hinnat on aina 10 sentistä muistaakseni 6 euroon (juhlamekkokin lähtee kutosella), joten nyt kantsii mennä kiertelemään!

xoxo,
Ilona-Anniina

8 kommenttia:

 1. ihanat noi sun tän päivän vaatteet & hiukset ! ♥ ihastelinki niit jo aikasemmin instagramis :) oot tosi nätti, tykkään hirmusesti blogistast ja enemmän vaa tälläsii videoit ! :)

  VastaaPoista
 2. Voisitsä tehä my day- videon ? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olis tarkotuksena tehä ens viikon aikana!

   Poista
 3. Sul on ihana puhetyyli! Voiku pääsis ittekkii tonne ostelee noit nättei vaatteit mut matka on vähän turhan pitkä:D

  VastaaPoista
 4. kun ostat vaatteita harkitsetko miten pitkään vaatteen ostamista esim. jotain tuollasia 'räikeempiä' vaatteita kuten nuo liilat farkut,keltanen bleiseri ja pinkki silkkipaita??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se räikeys kyllä vaikuta siihen mitenkään, sillä suurin osa miun vaatteistahan on tosi värikkäitä. Joskus harkitsen pidempään ja joskus teen heräteostoksia, noikin on alennusmyynneistä tosi halvalla ostettuja. Lilat farkut on miusta vieläkin ihanat, mutta valitettavasti ne on miulle vyötärön kohalta liian tiukat., keltanen bleiseri ja pinkki paita jäi vaan käyttämättä. Joskus pitäis miettiä varmaan pidempäänkin kyllä :-D

   Poista