6. heinäkuuta 2013

Laiska bloggari ja tekosyyt

Moikka! En oo ehtinyt päivittelemään, sillä työt alko virallisesti tiistaina ja oon ollut iltavuorojen jälkeen aika poikki. Pahimmat helteet alkaa olla ohitse (onneks :-D) ja tänään on vietetty ihan kunnollista sadepäivää. Veeti rakastu meidän uuteen tuulettimeen. Aamusin oon mennyt siistin näkösenä töihin ja illalla tukka on ollu aikamoinen takkupesäkatastrofi... Illat on menny koneella tai telkkarin edessä, paitsi että eilen olin niinkin reipas että käytiin ostamassa miulle Jyskistä iso ihana peili! :-) Siitä ei kuvaa (vielä) koska se on edelleenkin paketissa odottamassa omaa kotia.


Tänään miulla oli aamuvuoro, joten pääsin töistä jo klo 13. Sen jälkeen nukuin (liian pitkät) päiväunet, ja viiden aikaan lähettiin kavereiden kanssa kauppaan ja siitä tultiin Elinalle. Katottiin äsken niinkin laatuleffa kun Lizzie McGuire Popstar ja nyt viettelen täällä aikaa Ellun koiran Ronin kanssa.


Vielä ens viikko töitä (ja Ilosaarirock-viikonloppu, huh!) jonka jälkeen jään melkein kahden viikon lomalle. Yritän päivitellä kyllä mahdollisimman ahkerasti töistä huolimatta :-)

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

 1. Oletko löytänyt oman kämpän, jos olet jo ostanut peilin? Onnea uuden kodian johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä virallisesti oo tehnyt mitään vuokrasopimusta, mutta yhdestä kämpästä on ollut jo puhetta kyllä :)

   Poista
  2. Onneksi olkoon jo etukäteen, toivottavasti tärppää! :D

   Poista
  3. Kiitos, suullinen vuokrasopimus on nyt tehty :)

   Poista