24. heinäkuuta 2013

Opiskelu-uutisia ja kirpparilöytöjä

Pari päivää sitten tein vihdoin ja viimein suuren päätöksen. Pitkän ja välillä ahdistavankin pohdinnan jälkeen kävin hyväksymässä paikkani Itä-Suomen yliopistoon, Joensuuhun, opiskelemaan maantieteitä ja ympäristöpolitiikkaa. Jännää! En tiiä yhtään mitä odottaa ens vuodelta, mutta tiedän ainakin sen että opiskeltavaa on varmasti (ja paljon), sillä en oo käynyt edes lukiossa kun vain pakolliset kurssit... Halusin kuitenkin mennä ja kokeilla, millasta mantsan opiskelu on, kun sitä oon pitkään miettinyt.

Lupasin teille eilen ostosten esittelyä, joten nyt on niiden vuoro. Kiteen reissulta ei siis tarttunut muuta kuin vedenvihreä pieni Mariskooli mukaan. Nyt miulla on kaikki ne värit mistä keväällä haaveilin, jes!

Kiteen tehtaanmyymälä 18,50€

Oon nyt käynyt ahkerasti kirpparilla siivoomassa paikkaa ja samalla tehnyt muutaman ihanan löydön. Joen Jättikirppikseltä ostinkin nätin teekannun ja samaa sarjaa olevan kulhon. Oon katellut tätä Marimekon teekannua, mutta totesin sitten että ehkä hinta on vähän liian suolainen... Oon ihan rakastunut näihin kahteen. Samalla reissulla bongasin myös nätin villapaidan tosi halvalla.

Joen Jättikirppis 6€
Joen Jättikirppis 3€
Joen Jättikirppis 1€

Tänään pyöräilin töiden jälkeen Valintakirppikselle, josta tein kolme hyvää löytöä. Ostin perus farkkukaprit työhousuiksi lämpimiä ilmoja varten (niistä ei tarkempaa kuvaa). Hankin myös elämäni ensimmäisen maksihameen! Totutteluahan tämä vaatii, mutta en vaan voinut vastustaa ihanaa pinkkiä väriä ja kevyttä kangasta. Kolmantena löysin jo pitkään kuolatut viininpunaiset Cubuksen farkut. Näistä tulee varmasti syksyn ehdottomat lempparit!

Valintakirppis 3€
Valintakirppis 5€

Kävin tänään viemässä kirpparipaikalleni alennuksen. Nyt on siis Joen Jättikirppiksellä 24.-25.7 paikalla 130 kaikki tuotteet -50%! Tosi halvalla lähtee viimeisetkin vaatteet, kengät ja muut tavarat.

xoxo,
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. Onpa tosi kivaa että oot postaillu nyt näin usein! :-) Ja hirmusen nätit nuo tummanpunaset housut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt lomalla on ollu ihanan paljon aikaa tehdä postauksia :) Kiitti, miustakin ne on ihanat!

   Poista
 2. susta tulee mun poikaystävän koulukaveri :--)

  VastaaPoista
 3. Ite opiskelen mantsaa Oulussa, mutta voin kertoa että Joensuussakin yliopistomantsa on varmasti ihan jotain muuta kuin lukiossa :) minut se ainakin yllätti positiivisesti!

  VastaaPoista