23. heinäkuuta 2013

Reissu Kiteen ihmeelliseen kaupunkiin

Tänään me harrastettiin Annan ja Juulin kanssa vähän maakuntamatkailua, sillä käytiin tutustumassa Kiteen eläinpuistoon  (nyt kaikki muualta Suomesta kotosin olevat on silleen "mikä hiton Kitee", tämä on teille: noin 11 000 asukkaan kunta 70 km Joensuusta kaakkoon lähelle itänaapureiden rajaa). Ajomatka meni tosi nopeesti, ja pian oltiinkin tuumailemassa ekoja söpöjä pupuja! Eläintarhasta löyty siis kaikenlaisia karvaisia kavereita, ja meillä oli tosi hauskaa kierrosta tehdessä. Kamerakin pääsi mukaan niin tässäpä kuvia, olkaa hyvä!


Kiertelyn jälkeen päätettiin ettiä Marimekon tehtaanmyymälä, ja sehän löytykin navigaattorin ansiosta melko helposti. Myymälästä ei löytynyt ihan niitä juttuja kun mitä etsimään lähettiin, mutta yhen ostoksen tein kuitenkin. Ennen kotimatkaa käytiin vielä tankkaamassa pitsalla ja kebabeilla.


All in all reissu oli ihana pieni piristys tähän arkeen. Muistakaas tekin että mukavia päiväreissukohteita voi löytyy lähempää kun ajattelitkaan! Ostosten esittely jää huomiseen, sillä nyt on pakko rientää suihkuun ja nukkumaan (töitä aamulla klo 7:00, huh). Nähään taas!

xoxo,
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. Ihanaa nähdä blogissa hyvin tuttuja maisemia : D terveisin kiteeläinen ^^

  VastaaPoista
 2. sama täällä :D melkein mein naapurissa ootte käyneet, asun vajaa 10 km päässä Pajarinhovista tällä hetkellä :D

  VastaaPoista
 3. Ootko ikinä Pikkukilissä käyny? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo käyny, onks se se mikä on Lieksassa?

   Poista