22. heinäkuuta 2013

Siskoilta

Lauantaina tapahtui historiallisia asioita. Vietettiin nimittäin siskojeni Hannan ja Nooran kanssa iltaa kolmestaan! Seittemän aikaan illalla sain Hannalta viestii, ja kaheksalta olin jo juhlatamineissa valmiina pitämään hauskaa. Me vietetään siskojen kesken aika vähän aikaa (yleensä ollaan koko poppoolla eli porukat ja poikaystävät myös mukana), joten oli kyllä tosi hauskaa olla vaan kolmestaan tällä kertaa.

meitsi, Noora ja Hanna

Illan aikana me kehiteltiin aivan loistava animaatioleffoihin pohjautuva juomapeli. Me ollaan kuuluisia (yeah right) nimittäin siitä, että etenkin Hanna ja Noora osaa monia kohtauksia, lauluja sekä repliikkejä ulkoo esim. Aladdinista, Mulanista, Leijonakuninkaasta ja moooonista muista piirretyistä. Myöhemmin jatkettiin vielä Kerubiin, jossa tanssittiin ja tilattiin kaikille garagee.
Ilta oli onnistunut, ja siitä kiitos kuuluu kyllä isosiskoilleni. Mulla on maailman parhaat siskot ♥


Aamulla herkuteltiin Hannan kanssa karjalanpiirakoilla ja pannareilla, nam! Hanna on oikee mestari noitten pancakesien tekemisessä, saattaa olla taito minkä otti mukaansa Amerikan vaihtovuodestaan... Jatkettiin vielä edellisen illan animaatioteemaa, ja katottiin Tie El Doradoon yhessä. Siskopainotteinen viikonloppu siis tällä kertaa.


xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

 1. Aww, kuulostaa niin kivalta :3

  Olispa mullakin sisko :3

  VastaaPoista
 2. En tehny ikinä noita pannareita Jenkeissä :'D hävettää myöntää!
  Näitä iltoja useemmin ;)<3

  t.se toinen sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkä! Nolo! Olin ihan varma että oot tehny :D

   Poista