28. elokuuta 2013

Helsinki, day one

Eilinen päivä meni humputellessa kaupungilla. Oon siis yötä Elinan luona, jolla on alkanut jo koulu, joten kaupunkikierrokselle lähin omin päin. Oon vieläkin vaatteiden ostoslakossa joten tarkotuksena oli enemmänkin katella vaan eikä niinkään ostella. Oli ihanan rento päivä, ulkona oli tosi lämmin ilma ja aurinko paistoi. Kävin juomassa kahvit, kiertelin Stockmannin sisustus-osastolla varmaan tunnin ja päädyin lopulta Senaatintorille istumaan aurinkoon.


Ellun päästyä koulusta päätettiin lähtee kohti Espoon Ikeaa ilmasella Ikea-bussilla. Aikaa perillä oli yli kolme tuntia. Aluks ajateltiin että joudutaan oottelemaan ja istuskelemaan puolet ajasta, mutta lopulta saatiinkin kulutettua aikaa tavaratalon puolella paljonkin. Tietty käytiin syömässä myös lihapullat, ja kaheksalta lähettiin takasin kotia kohti.


Kaupungin shoppailureissulta ei tarttunut muuta kun koulujuttuja mukaan Suomalaisesta kirjakaupasta. Ostin kalenterin, lyijyjä, kumin ja kyniä, jee... Ikealta sen sijaan ostin kynttilöitä, vessanmaton, koristehiekkaa, uudet kynttiläjalat sekä kuvista puuttuvat lahjapaperin sekä väripapereita.


Tälle päivälle ei ookaan sit vielä mitään suurempia suunnitelmia. Saa nähä mihin tie vie :-)

xoxo,
Ilona-Anniina

1 kommentti: