13. elokuuta 2013

Housewarming party

Viikonloppuna vietettiin kavereitten kanssa miun tupareita. Pienten ongelmien ja pitkän pohdinnan jälkeen paikalle pääsi kuitenkin melkein koko meidän porukka. Tein töitten jälkeen pitsaa, kävin ostamassa mansikoita ja sipsejä ja hankinpas myös Tiimarin alennuksista kaikenlaista juhlakamaa (kuten tuon upean Hello Kitty -seinäkoristeen!). Oli tosi hauska ilta, vaikka haikeeks kyllä veti jossain vaiheessa kun älys että nyt meidän tiet eroaa kun kaikki lähdetään eri paikkakunnille opiskelemaan.  Illan kohokohta oli kuitenkin ehdottomasti se, kun näin Annia pitkästa aikaa! Anni on ollut taas melkein koko kesän Kreikassa, joten ikävä oli päässyt yllättämään.


Muut päivät onkin mennyt aika sillä tavallisella tavalla: töissä ja löhöillessä. Sunnuntaina tyttöjen lähdettyä kämppä jäi tosi hiljaseks ja se fiilis iski. Nyt sitä oikeasti asutaan yksin. Ikäkriisikin painaa päälle, sillä tänään olis alkanut koulut, mutta sinne ei tarvinnutkaan mennä! En jotenkin yhtään voi uskoa että vuonna 2000 syntyneet meni jo yläasteelle, kun tuntuu että siitä on vaan muutama hassu vuosi :-D Oon alkanut jo jännittämään miun koulua. Enää 9 päivää töitä, viikon loma ja sitten pitäis oikeesti uskaltaa kävellä yliopiston ovista sisälle. Outoa.


Miulla on pari muuta postausta kehitteillä, joten nähään taas pian!

xoxo,
Ilona-Anniina

8 kommenttia:

 1. etkö siis muuttanu santerin kanssa vai ootteko te enään yhessä :O

  VastaaPoista
 2. No voi hyvänen aika, pitääkö sitä iästäkin nykyään "kriiseillä"? Kaikkea sitä kuulee..!

  VastaaPoista
 3. Tuli mieleen, että kirjoittaako Jenny vielä blogia? Joskus ainakin sitä täällä mainostit :)

  VastaaPoista
 4. Hei tulin kysymään vähän yksinasumisesta, olen itsekkin muuttamassa parin viikon päästä omaan asuntoon ja pari asiaa askarruttaa. Onko sinua esim. ikinä pelottanut asua yksin? Käykö sulla paljon vieraita vai ootko enimmäkseen yksin kotona? Kauheeta kun pitää ite muistaa hoitaa kaikki asiat yms. mutta kai se on sen arvoista ! :) ps. Blogisi on ihana

  VastaaPoista