26. elokuuta 2013

Lomalla viimeinkin

Oon oikeesti pahoillani siitä etten oo ehtinyt pitämään oikein huolta tästä blogista. Oon puurtanut töiden parissa enkä oo saanut kuvattua yhtään mitään, joten en oo halunnut tulla kirjottelemaankaan. Nyt kuitenkin istun junassa ja on tässä hyvin aikaa vähän kertailla viimeaikaisia kuulumisia!
Viime viikon olin kokonaan töissä tiistaita lukuunottamatta. Päivät meni omalla painollaan - kävin siskon luona värjäämässä sen hiukset, vietin aikaa vanhempien luona ja lepäilin vaan kotona (sekä annoin tiskikasan kasvaa). Perjantaina Karjalaisen (joensuulainen sanomalehti) toimittaja kävi miun luona haastattelemassa ja kuvaamassa, sillä lähiaikoina on lehteen tulossa juttu nuorten omilleen muutosta. Laitan jutun tännekin kuhan se vaan ilmestyy! :-)


Eilen miulla oli virallisesti viimeinen päivä töitä, vaikka lauantaina pitää mennä vielä yks vuoro tekemään. Loman kunniaksi tein tietysti heti uudet geelikynnet. Näin kivan mallin netissä ja ajattelin tehdä siitä vähän oman versioni, joten sini-violetit kynnet kukilla ja timanteilla oli lopputulos. Tänään kiertelin kirpputorit ja näin Annaa pitkästä aikaa. Paljon riitti juttelemista opintojen alkamiseen liittyen! Päivällä palasin sitten takasin kotiin ja mietin mitä tekisin viiden päivän lomani aikana. Olin jo vähän aikaa miettinyt että Helsingissä olis kiva käydä, ja tässä sitä nyt junassa istutaan. Meen moikkaamaan kavereitani Elinaa ja Jennyä sekä ottamaan vähän irtiottoa arjesta.


Joensuuhun takasin palaan varmaan torstaina. Otin kuitenkin koneen mukaan ja Helsingissä aion ottaa ihan rennosti, joten päivittämäänkin varmasti tuun. Nähdään taas pian, sillä lupaan nyt saada tän blogin taas aktiiviseksi omaksi itsekseen.

xoxo,
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. jipii täällä ainakin joku ehti jo kaipailla sun postauksias! :)

  VastaaPoista
 2. wooow ihan törkeen kivat kynnet!!!! kuinka paljon aikaa siulla menee geelien tekoon + kaikki puhdistusvaiheet yms ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joku 1½-2 h yleensä, riippuu ihan koristeluista ja viilaamisen määrästä :)

   Poista
 3. Oi ihana kun postasit pitkästä aikaa ja rakastuin kylläki totaalisesti noihin kynsiin! :-D & miusta ois huippu kiva nähä mitä löytöjä oot tehny kirppareilta koska miun mielestä löyät kirppareilta aina niin äärettömän kivoja juttuja! :-)

  VastaaPoista