18. elokuuta 2013

Treasure - that is what you are

Eiliset rapujuhlat meni tosi mukavasti. Alkupalaks äiti oli tehnyt tosi hyvää keittoa (jotain kasviksia siinä varmaan oli... :-D) ja pääruokana oli tietysti rapuja. Miulle ja Hannalle oli leivän päälle laitettavaks kaikkea muuta kun me ei niin innoissaan syödä rapusia. Kuorin kuitenkin jopa kaks rapua tänä vuonna, joten suunta on parempaan päin! Illalla väsytti ihan hurjasti, ja nukahdin heti kun pääsin kotiin.


Tänään sisänen kello herätti miut jo 7:45, mutta makoilin sängyssä pidempään kun alunperin piti. Päälle pääs pitkään kaapissa lojuneet vihreät housut, joita käytin viime syksynä ahkerasti. Kevään ja kesän ajalta ne jäi käyttämättä, mutta näin syksyyn ne sopii taas! (kyllä: mielestäni nyt on syksy)


Sain muuten viimeinkin hankittua tärkeän jutun: pyöräilykypärän. Ekan kerran kun laitoin tän päähän, minuu vähän hävetti ja tuntu että kaikki tuijottaa. Loppujen lopuks totesin että mitä väliä. Oon kuullut ihan liian monta kertaa sen tarinan, miten joku kaatuu pyörällä ja meinaa käydä pahasti, jonka jälkeen ko. tyyppi alkaa käyttää pyöräilykypärää. Tällä kertaa mie en aio olla jälkiviisas, vaan varaudun pahimpaan ennen kun jotain tapahtuu. Ja sitä paitsi kattokaa nyt sitä: se on vaaleanpunanen! Iltaani on myös kuulunut kanapiirakan leipomista, käden polttamista uunin reunaan (au) ja Täydellisten naisten toisen tuotantokauden viimeset jaksot.

16€ Biltema

Tämäpä taas venyi pitkäks.

xoxo,
Ilona-Anniina

16 kommenttia:

 1. Mietin just pari päivää sitten, että mistähän täältä joensuusta sais sellasia söpöjä epäurheilullisen näkösiä pyöräilykypäriä! Pitänee lähtee biltemaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sieltä löytyy tollasia vaaleenpunasia ja mustia ainakin :)

   Poista
 2. Vitsin miten söpö pyöräilykypärä, oon tosi ylpeä susta että osaat ajatella viisaasti sillä mulla ei olisi varmaan itsellä rohkeutta.

  VastaaPoista
 3. Nostan hattuu että aiot käyttää pyöräilykypärää! Itelleni ei ees iskeny jälkiviisaus sen jälkeen kun jouduin auton tönäsemäks ja ois voinut käydä pahasti.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan :/ ehkä siekin joskus vielä saat alettuu käyttää kypärää, toivon niin :)

   Poista
 4. oon yllättyny että miusta ei ollu mitään hienoa kuvaa tässä! ne jääköön arkistojen aarteeksi ja kotikansioita ilahduttamaan, muahahahahaa. xD

  t.noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mietin laitanko vai en mut sit päätin että ne jääköön perheen sisäiseksi jutuksi :D

   Poista
 5. Tohon aikaisempaan asuntopostaukseen liittyen, paljonko sun asunnossa on neliöitä?
  Näyttää niin ihanan kotoisalta :)
  T. Kuumeisesti omaa pientä yksiötä etsivä

  VastaaPoista
 6. moi (: ollaa luomas mun kaverin kans blogia, ja me ei löydetä sellast mallia mis sais molemmille puolille noit juttui xD tai siis esim noit tunnisteit ja noita, ni osaitistä neuvoo et mist löyettäis sellasii mallei ? :) blogspottii ollaa siis luomassa :) kiitos jo etukätee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerin mallin suunnittelutyökalulla saa vaihdettu noi palkit molemmille puolille kohdasta ulkoasu -> blogin asettelu :) Tunnisteet ja muut palkit pitää sitten luoda sieltä bloggerin kohdasta ulkoasu -> lisää gadget. Toivottavasti onnistuu ja pahoittelut kun en heti ehtinyt vastaamaan :)

   Poista
 7. http://heelja.blogspot.fi/2013/08/66_24.html

  Sulle olis haaste :-)

  VastaaPoista
 8. Tylsäähän tämä alkaa olla, kun edellisestä postauksesta yli viikko. Mikä blogi se tällainen on?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä aina ehdi, jaksa tai innosta. Älä huoli, just oon alkamassa kirjottamaan uutta postausta!

   Poista