21. syyskuuta 2013

Mustetta iholle

Torstaina oli hauska päivä. Miulla ei ollut koulua, vaan aamu alko työhaastattelulla (paikasta en vielä tiedä). Haastattelun jälkeen mentiin Hannan kanssa käymään mummilla ja coffee housessa kahvilla. Sen jälkeen pyöräilin moikkaamaan Veetiä, ja illalla vuorossa oli fuksiaiset! Meidän ryhmän teemana oli suomituristit, joten tuulitakki, lippis, vyölaukku ja lenkkarit kuulu illan asuun. Oli tosi hauskaa tälläkin kertaa :-)


Perjantaina oli kuitenkin aikainen aamuherätys, sillä juna lähti klo 5:28 kohti Helsinkiä. Aika vähälle jäi yöunet tällä kertaa... Miksikäs niin aikasin matkaan? Koska klo 11 oli jo oltava Punavuoressa. Kävin ottamassa nimittäin ensimmäisen TATUOINTINI! Käytiin Hannan kanssa Legacy tattoolla walk-in fridayna, eli meillä ei ollut varattuja aikoja vaan käveltiin vaan sisälle liikkeeseen. Tää oli kuitenkin jo pitkään suunniteltu juttu, ja siellä liikkeessä oli ihan absurdi olo että nytkö se oikeesti tapahtuu.

Tatuointini on siis ikuisuusmerkki johon on kirjoitettu "joy". Oon suunnitellut tätä tatskaa pitkään ja se on miulle tärkeä. Niin kun oon joskus kirjottanutkin, ilo on nimittäin jo jonkin aikaa ollut miun elämänfilosofia. Kun päätän olla iloinen niin yleensä sitä olenkin. Vuosien varrella sen on älynnyt, että ilman iloa ei oo mitään. Ilo on miulle maailman tärkein juttu. Myös nimeni liittyy tähän tatuointiin. Ilosta on tullut vähän niinkun osa miun identiteettiä, joten mikäs olisi sen parempi tatuointi. Rakastan tätä tatuointia ihan älyttömästi, enkä osaa olla tuijottelematta sitä koko ajan!


Huomenna on kans jännittävä päivä, sillä vuorossa on KAUAN ODOTETTU CHEEKIN JÄÄHALLIKONSERTTI! Apua miten fantastinen viikonloppu!!!

xoxo,
Ilona-Anniina

23 kommenttia:

 1. Tatuointi on todella kaunis! Haluaisin tiedustella, että paljonko se maksoi? Oon ite suunnitellut suunnilleen samankokoista tatuointia ja miettinyt paljonkohan se mahtaisi maksaa. :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten upea tatska:) ! Ja postaa ihmeessä tuosta keikasta! Haluisin niin kuulla tuosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Postaan aivan varmasti, oli nimittäin sen verran upea keikka!!

   Poista
 3. Ihana tatuointi! Koskiko ihan hirveesti?! :D Oon ite kans miettiny pitkään tauoinnin ottamista, mut pyörryn varmaan siitä kivusta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Koskihan se jonkin verran, mutta ei ehkä niin paljoa kun pelkäsin. Kipu oli ihan erilaista kun ajattelin, vähän sellasta ärsyttävää pistelyä ja raaputusta enemmänkin kun puhdasta tuskaa ja viiltelyä :-D Tatuoimisessa meni vaan joku 20 minuuttia niin kyllä sen helposti kesti!

   Poista
 4. On kyllä hieno! Ja ihana tarina:) Oliko kipee paikka tatskata? Entä paljonko kustansi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! En tiiä miten kipee toi paikka on verrattuna muihin kun tää oli miun eka. Kuulema kuitenkin etenkin noi ylimmät osat on aika kipeät paikat. Kyllä sen silti kesti :-) 150 euroa maksoi

   Poista
 5. Aiotko hankkia vielä lisää tatuointeja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä vielä, aika näyttää :) Tällä hetkellä haluaisin kyllä

   Poista
 6. Oli ihan huippua ku luin että säki olit eilen kattoos cheekkii helsingissä! Cheek oli mahtava mut niin oot säki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se keikka oli aivan tajuton!!! Ja kiitos :))

   Poista
 7. Tää aihe ei nyt mitenkään liity edellisiin mut ossaisitko vinkata jotaki hyvvää ja melko edullista kampaajaa joensuusta joka osais touteuttaa toivetta :3?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusjengi kävelykadulla on tosi hyvä, etenkin sen niminen kun Susanna on tosi mukava ja taitava :) Lisäks oon käynyt sellasessa kun parturi-kampaamo Maret (kirkkokadulla), täällä tehtiin mm. miun vanhojen kampaus :)

   Poista
  2. Okkei, kiitosta! :)

   Poista
 8. Toi tatska on kyllä hieno! Mulla tulee sun postauksista kotoinen olo (täällä kaipaan ihan random asioita, joista tulee turvallinen olo, esim nyt oli parasta kun netti toimii mun huoneessa ja sain tulla lukemaan kaikki uudet postaukset :D), tykkään sun blogista niin paljon, kuten tiedät! Ps. jee, otsatukkalook!! :-):-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitooss! :) ja aw miten ihana kommentti, tuli tosi hyvä mieli! Koetas pärjätä siellä maailmalla! :))

   Poista
 9. minne hait töihin?

  VastaaPoista
 10. Saanko kertoa omista hölmöilyistäni? Menin torstaina kampaajalle, siellä ne leikkas vähän hiuksiani, ja sit ne tekivät vaalennuspesun mun entisistä väreistä tummentuneille latvoilleni. Mun tyvikasvu oli sellanen tosi vaaleanruskea vähän punertava kupari. Vaalennuspesun jälkeen lopputulos oli tasainen vaaleakupari, tosi kaunis sellainen, ja kampaajat ihailivat sitä, ja meinattiin jättää se sellaiseksi. Hinta olis ollut vain 15 € näillä toimenpiteillä. Mentiin sitten kuitenkin värjäämään tyvestä tummalla kuparilla, puolesta välistä vähän vaaleammalla ja latvoista vaalealla kuparilla, eli tehtiin sellanen liukuvärjäys, ja lopputulos oli hyvä. Mua kuitenkin alkoi harmittamaan, et se vaalennuspesun jälkeinen tulos olis ollut vielä parempi. Se väri olis sopinut mulle täydellisesti! Mua harmitti se niin paljon, että päätin ottaa seuraavan päivän koulusta vapaata ja menin uudelleen kampaajalle, mut tällä kertaa eri paikkaan. Kerroin niille koko tarinan ja itse ehdotin vaalennuspesua, mutta niiden mielestä kemiallinen värinpoisto oli parempi vaihtoehto. Sen ne tekivät hiuksilleni ja lopputulos oli sellanen tyvestä vähän tummempi kullanruskea ja latvoista vaaleanruskea kulta, ei ollenkaan yhtä hieno väri mikä olis todennäköisesti tullut vaalennuspesulla. Tämän jälkeen ne värjäs vielä hiukseni vaaleanruskealla, rikottiin sillä vähän kultaisuutta, ja lopputulos oli sellanen luonnollinen vaaleanruskea, paljon huonompi väri kuin se mikä mulla oli tullessa kampaajalle. Yhtä tyhjän kanssa kaikki! Seuraamukset oli huonot: tuhlasin rahaa siihen että saan hiukseni huonompaan kuntoon, väritulos on paljon huonompi, altistuin kemikaaleille, jäin pois koulusta ja kokeet on suorittamatta, ja tukka on ihan pilalla! HARMITTAA! Ja lisäks mulla on huono omatunto. Jos olisin mennyt perjantaina kiltisti kouluun kaikki olis tosi hyvin! Vielä paremmin, jos olisin tyytynyt pelkkään vaalennuspesuun silloin torstaina. Kerroin tämän sulle, kun ajattelin että jos osaisit sanoa mulle jotain lohduttavaa. Sun blogi on tosi ihana, oot tosi kaunis, ja sä osaat kyllä olla kaikessa säästeliäs ja järkevä, ainakin mitä olen ymmärtänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, voin vaan kuvitella miten sinuu harmittaa! Mutta hei: ne on vaan hiukset :-) Niitä saa värjäiltyä kyllä paremmaksi, enkä usko että noi siun lopullisetkaan hiukset on mitenkään rumat. Nyt vaan pidät hiuksistas huolta ja jossain vaiheessa sitten yrität vielä päästä siihen väriin minkä tahtoisit. Epäonnistuneet värjäykset on miullekin tuttua hommaa, mutta hyvin sitä on pärjännyt! :-)
   Kiitos paljon ihanista sanoista :)

   Poista