16. syyskuuta 2013

Syyskuun puoliväli

Viime viikonloppu meni hurjan nopeasti ohi. En oikeestaan edes muista että mitä kaikkea tein kun nyt on jo maanantai taas... Joensuussa on alkanut ihanan syksyiset ilmat, lehdet alkaa olee ruskan väreissä ja ilma viilenee. Jouluun on enää 99 päivää. Lähdin lauantaina ulos pyörimään tavoitteenani saada vähän kuvia syksystä, mutta kuvausreissu loppu lyhyeen kun huomasin kellon olevan 17:45 ja lähin s-market menee klo 18 kiinni. Josko niitä syyskuvia sais paremmalla ajalla otettua :-D


Lauantaina arvottiin Sannin kanssa pitkään joo-ei-taistelua siitä että lähdettäskö baareilemaan vai ei. Sanni ja Anni oli siis käymässä Joensuussa tän viikonlopun. Oltiin sitten niin hyviä jahkailijoita että päätettiin lähdöstä vasta klo 20:40, jollon piti kipasta juoksujalkain kauppaan. Sanni tuli miun luo, tässä laittauduttiin, juteltiin, kuunneltiin musiikkia ja hengailtiin vaan. Joskus puol yhden aikaan jatkettiin matkaa Kerubiin. Päälle pääs uus kirpparilta hankittu turkoosi toppi :-)


Tänään aamulla heräsin tekemään niitä oikeudellisia oppimistehtäviä, ja sain vihdoinkin ne valmiiks! Whii miten ihanaa :-) Nyt pitää lähtee vaihtaa vaatteet ja laittamaan hiukset, sillä tunnin päästä pitääkin olla jo yliopistolla taas.

xoxo,
Ilona-Anniina

ps. Postaustoiveita otan mielelläni vastaan! Joensuu-postaus ja postaus omasta kodista onkin jo kehitteillä, mutta vinkatkaa ihmeessä muitakin ideoita :-)

2 kommenttia: