30. syyskuuta 2013

Timantit on ikuisia

Pääsyy viimeviikonloppuiselle Helsingin reissulle oli sunnuntainen Cheekin jäähallikeikka. Kyseiselle keikallehan me ostettiin Jennyn kanssa liput jo maaliskuussa heti kun ne tuli myyntiin, joten tuota päivää oli kyllä odotettu!

Ite keikka oli ihan tajuton. Älytön. Ihmeellinen. Mahtava. Loistava. NIIN HIENO! Siis en ikinä olis uskonut että tosta jäähallikeikasta tulee näinkin iso show - Cheekin keikoilla kun on tottunut baarin pieneen lavaan tai festareiden melko vaatimattomiin puitteisiin. Tää oli kyllä aivan eri luokkaa. Kahden tunnin aikana taivallettiin pitkä matka aina Räplaulajan vapaapäivästä uusimman Kuka muu muka -levyn biiseihin. Tietysti Brädin ja TS:n lisäksi lavalla oli monen monta vierailijaa kuten Sami Saari, Jari Sillanpää, Redrama, Rähinän poikii, Jonne Aaron, Diandra, Jukka Poika, Kaija Koo... Oli tulta ja ilotulitteita, isot screenit ja upeet valot. Jare oli koko keikan ajan jotenkin tosi tunteellisella päällä (eikä mikään ihme), ja kerrankin pääs oikeesti kuuntelemaan kunnon välispiikkejä. Tää oli kokemus jota en koskaan tuu unohtamaan ja ehdottomasti paras keikka millä oon tähän mennessä ollut. Ihan MIELETÖN ilta.

IMG_5286
IMG_5304
IMG_5317
IMG_5328
IMG_5358
IMG_5438
IMG_5440
IMG_5463
IMG_5500
IMG_5477


Helsingistä tuli tehtyä myös pari jo kauemmin mietittyä hankitaa. Uusia talvikenkiä oon miettinyt tässä syksyn aikana, kun edelliset alkaa olemaan useamman vuoden vanhat ja hieman hajonneetkin. Nää Spiritstoren kengät löyty Warehousesta. Uusi laukku koulua varten oli myös hakusessa. Pitkän etsinnän jälkeen löysin sen täydellisen yksilön Accessorizesta. Elina suositteli miulle Kicksiin myyntiin tulleita Dependin geelilakkoja, joten ostin kaks herkullista sävyä kokeiluun ja nyt haluaisin näitä kaikissa maailman väreissä!

Warehouse 39,90€
Accessorize 49,90€
Kicks 8,90€/kpl
Dependin geelilakka sävy neonpink

Kirppariostoksia on kuvailematta ja muitakin kuulumisia kertomatta. Pitäs kai ottaa itteensä niskasta kii kaiken hullunmyllyn keskellä.

xoxo,
Ilona-Anniina

8 kommenttia:

 1. Voi että, harmi kun päivittelet nykyisin niin harvoin, kivaa että nyt vihdoin tuli uutta postausta. Mutta eihän sitä kaikkeen aina aika tai innostus riitä. Harmittaa vaan tämä postaustahti näin lukijana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, elämä on vähän erilaista tällä hetkellä kun esimerkiks kaks vuotta sitten. Yritän kyllä kirjotella kun vaan on mahdollista :-)

   Poista
 2. Vitsit oon kade tosta Cheekin keikasta, varmasti ollu ihan mieletöntä!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaa oli ihan sairaan hyvä keikka, harmi kun et ollu paikalla!

   Poista
 3. mahti-ihanat kengät ja laukku! :)

  VastaaPoista
 4. Jos sulta vaan löytyy, niin voisitko lisätä youtubeen pidempää videota tosta syypää sun hymyyn ja kyyneleet -biiseistä? Kattelin vaan, että oot saanu kuvattua sen verran hyvältä paikalta muihin videoihin verrattuna ja ite en tolloin tajunnut näitä biisejä kuvata niin olis todella ihana kattoo jälkikäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo valitettavasti kun lyhyitä klippejä vain :(

   Poista