17. syyskuuta 2013

We've got holes in our hearts

Alkuun pari tän hetken suosikkibiisiä, kun musiikkia ei oo tullu linkkailtuu tänne blogin puolelle pitkään aikaan. 1. Passenger - Holes
 2. Timi Lexikon - Siivet auki
 3. Egotrippi - Mestaripiirros
 4. Cheek - Timantit on ikuisia
 Luulitteko oikeesti että voisin laittaa Cheekin linkittämättä :-D

Mitäs teille kuuluu? Ootte ollu kumman hiljaisia viime aikoina! Miulle kuuluu hyvää. Koulussa on oikeastaan aika mukavaa ja työjuttujenkin kanssa oon edistynyt. Miulla on ollut on-off otsatukka tässä varmaan viimesen vuoden tai pari, ja toissapäivänä päätin että on taas otsatukallisen lookin vuoro. Niin saksista kuulu nipsnaps ja tulos näkyy kuvissa. Aika kivaa että on taas kunnollinen otsis. Jotenkin syksyyn se sopii paremmin kun kesään.


Kuten huomaatte, niin eilen päälle pääs mustat shortsit, siskolta saatu puna-valkonen raitapaita ja kultanen kaulakoru. Kirpparin sovitusjonossa nauratti kun katsahdin syliini ja huomasin että sovitettavista vaatteista löyty sekä mustat shortsit että puna-valkonen raitapaita. Ne oli kuitenkin erinomaiset löydöt! Raitapaita on nimittäin Marimekon ja mustat shortsit ihanan rennon malliset. Näiden lisäksi löysin aivan ihanan korkeavyötäröisen mustan hameen. Tanssin ja hihkuin onnesta kun löysin tuon hameen, sillä oon ettinyt täydellistä mustaa korkeavyötäröistä hametta jo pitkään.

Maripaita 3,10€
Mustat shortsit 2,5€
Musta hame 3€

Sunnuntaina juhlistettiin sitä, että jouluun oli enää 100 päivää. Tein vanhempien luona joulutorttuja, ja oi kyllä, ne oli aivan yhtä hyviä (ellei parempia!) kun jouluna. Totesin myös sen että Veeti on pienelle tyynylle sulloutumisen mestari. Siis... kattokaa tota sen asentoa! Viikonloppuna tapahtui myös outoja, sillä kävin kirjastossa ja lainasin kirjan nimeltänsä Aikamatkustajan vaimo. Mikä vieläkin kummallisempaa: oon jo sivulla 50! En oikeesti yleensä ikinä lue kirjoja huvikseen. Nyt oon ajatellut parantaa tapani.


xoxo,
Ilona-Anniina

12 kommenttia:

 1. Missä olet töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en missään! haen siis töitä tällä hetkellä

   Poista
 2. Voiku teet aina niiin kivoja kirppislöytöjä!! Ihanat etenki nuo shortsit!
  Ja oioi, ehkä pitäis iteki tehdä jo joku päivä joulutorttuja :-)

  VastaaPoista
 3. mä oon ostanu hannalle ton kirjan lahjaks, oisit voinu siltä lainata. :D ja jee otsis!

  t. noora

  VastaaPoista
 4. Eivitsi ! Oon ihan rakastunu tohon aikamatkustajan vaimo-leffaan, mutta että se on kirjanakin ! voi, kiitos tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo on! kannattaa kuulema ehottomasti lukee kirja :)

   Poista