26. lokakuuta 2013

Ensimmäiset yliopistostressit

ps. Muistathan että kirpparipaikkani on Joen Jättikirppiksellä vielä keskiviikkoon asti! Paikkanumero on 60 :-)

Viikko on taas mennyt ihan luvattoman nopeesti. Tuntuu etten oo ennen tätä päivää oikein ehtinyt hengähtää missään välissä - koko ajan on ollut jotain tekemistä. Ens viikon maanantaina ja tiistaina on tosiaan ensimmäiset tenttini aiheista maantiedon perusteet ja johdatus empiirisen tutkimuksen menetelmiin. Eilen treffattiin kuitenkin kaveriporukalla Raxissa, ja iltaa istuttiin vielä miun luona vähän aikaa. Onneks nää ystävät on pysynyt kuitenkin ihan yhtä lähellä vaikka ei enää asutakaan samalla paikkakunnalla.

IMG_6357-horz
IMG_8867
IMG_8877-horz
IMG_8874

Tänään vietettiin äitin, iskän ja Hanna-siskoni kanssa miun synttäreitä. Oikeesti miulla on synttärit vasta maanantaina. Äiti oli tehny siistin halloween-teemaisen kakun, pelattiin iskän tekemää Karkkeja ja kavereita -peliä ja saunan jälkeen syötiin juustoja sekä pelattiin Trivial Pursuitia. Minuu ei jotenkin yhtään huvita edes juhlistaa tänä vuonna synttäreitäni (ikäkriisi varmaan), mutta lepposa peli-/sauna-/juustoilta maittaa kyllä aina. Oon saanut pari ihanaa lahjaakin! Kummeilta sain uuden Muutto-sarjaan kuuluvan muumikannun, Hannalta Marimekon Pisaroi-pussukan ja vanhemmilta oman vahtikoiran omaan kotiin. Kiitos vielä :-)

IMG_6404
IMG_6411
IMG_6423
IMG_6431
IMG_8852
IMG_8893

Miulla olis ostoksia ja yks nettitilaus kuvattavana, mutta nyt seuraavat pari päivää taidan kohdistaa vaan lukemiseen. Josko edes toisen tentin pääsis vähän arvailemalla läpi.

xoxo,
Ilona-Anniina

8 kommenttia:

 1. Olis todella siistiä kuulla vähän lisää sun yliopistosta ja tenttien rakenteesta. Millainen rakenne on tenteissä, entä onko yliopisto susta rankempaa kuin lukio? Ois ihanaa jos tekisit tästä postausaiheen, nimittäin yliopistoon oon itekin hakemassa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä! Kunhan opin itekin vähän näistä opinnoista enemmän ja osaan vastata noihin kysymyksiin :D

   Poista
 2. Voi tuo vaaleanpunainen kauluspaita sopii sulle tosi hyvin! mistä se on ostettu (ja milloin)? :-) oot ihanan pirteä bloggaaja, tää on tämmönen hyvänmielen blogi. Tsemppiä elämään, oot ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista! Paita löyty viime viikolla SPR:n Kontista :)

   Poista
 3. millon susta tuli noin tyylitajuton...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sillon kun synnyin. Ehkä meillä on vaan erilaiset tyylit ja maut!
   ps millon susta tuli noin ajattelematon...

   Poista
 4. Luulin jo hetken että ihan oikean koiran olet saanut!:D

  VastaaPoista