23. lokakuuta 2013

Huomenna alkaa kirppispaikkani!

Tänään ei ole kyllä sitten yhtään ollut miun päivä. Heräsin huimaukseen kuuden tunnin yöunien jälkeen, ulkona satoi eikä miulla ollut mitään sadevaatteita (olin siskolla yötä), kengät kastui heti ja jouduin viettämään päivän märissä sukissa, oon tehnyt koko illan ruotsin huomista suullista artikkeliesittelyä... Onneksi tietokoneen kätköistä löytyi kuvia viime viikolta, kun oli vielä kaunis talvinen keli. Tällä hetkellä ulkona on reilusti plussaa, vettä tulee seuraavat kymmenen päivää ja maa on pelkkää loskaa. Sais tulla kunnon pakkaset.
Miulla on ollut tosi kiire tällä viikolla, sillä on paljon kouluhommia joita oon hoitanut. Onneksi tervehdyin mystisestä virustaudistani jo maanantaina, joten oon sentään saanut aikaiseksi suunnilleen kaiken mitä pitikin. Ainoastaan ensi viikon kahteen tenttiin lukeminen on vielä aloittamatta. Hups.

IMG_8747
IMG_8779
IMG_8756
IMG_8792
IMG_8750

Viime sunnuntaina me varattiin Hannan kanssa kirpparipaikka, joka alkaakin jo huomenna. Eli:
24.-30.10. Joen Jättikirppis (Joensuu)
paikkanumero 60
Paikka tuli tosi täyteen kun kävin tänään illalla jo viemässä tavarat huomista varten, joten sieltä löytyy kyllä jokaiselta jotakin :-D Paljon on siis vaatteita, enimmäkseen varmaan kokoa S-M, sisustusjuttuja, kenkiä, koruja... You name it. Mitä nyt Hannanki vaatteita kattelin niin hirveesti kaikkee kivaa oli menossa myyntiin! Suosittelen vierailua paikalle :-)

IMG_6341
IMG_6345
IMG_6347
IMG_6342

Nyt suihkuun ja sit nukkumaan. Aamulla on vielä ruotsia, jossa täytyy pitää suullinen esitelmä ruotsinkielisestä artikkelista på svenska. Jännittää, sillä rakas toinen virallinen kieleni on päässyt kyllä unohtumaan kokonaan.

xoxo,
Ilona-Anniina

5 kommenttia:

 1. Oot muuttunu enemmän ja enemmän vaa nooran näköseks!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä mää oonkin nykyisin ihan erinäköinen sitten, mistäs tiiät kun ei oo enää blogii!

   t.noora

   Poista
  2. hyvä pointti noora! en kyllä ite huomaa miussa ja noorassa oikein muuta samaa kun silmälasit jotka nekin on ihan erilaiset :D

   Poista
 2. ääh, hemmetti kun en siellä päin asu. Ois heti lähteny tuo villakangas-takki mukaan ! :/ nooh, toivottavasti se löytää hyvän kodin :) Ootko mitä jouluvalmisteluja tehny, tai suunnitelmia ? Nyt kun saat tehä joulun omaan kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo vielä tehny mitään joulusuunnitelmia, mutta haaveilen reissusta ikeaan tekemään joulusisustusta varten ostoksia :D

   Poista