19. lokakuuta 2013

Peppermint winter

Eilen Joensuuhun satoi ensilumi, mitä viime postauksessa hehkutinkin. Pelkäsin että lumi sulaa jo samana päivänä pois kun lumisade vaihtui vedeksi, mutta onneks vielä on maa valkea :-) Kohta päästään sit nauttimaan loskakelistä kun lämpötilat nousee aina sinne +10 asteeseen... Veetin ensimmäinen reaktio lumeen oli tietysti se että äkkiä syömään sitä :-D Ootan tosi kovasti jo kunnon lumia ja joulua (johon on muuten enää 66 päivää!). On muuten ensimmäinen vuosi kun en oikeastaan odota miun synttäreitä (johon on muuten enää 9 päivää!), vaan joulunodotus menee ehdottomasti listassa ykköseksi.

IMG_8552
IMG_8592
IMG_8567
IMG_8591
IMG_8634
IMG_8601
IMG_8645
IMG_8597
IMG_8611

Tänään on ollut vähän njääh päivä. Aamulla olo oli tosi surkea, ihan piti tunkemalla tunkea aamupalaa kurkusta alas, joten päätin lopulta lähteä käymään päivystyksessä. Tää tauti on ihan kuraa sillä miulla on muuten oikeesti ihan hyvä olo, lämpökin pyörii siinä 37 kohdalla, mutta kurkku on ihan älytön. Toivottavasti menis pian ohi! Päivä meni tosi nopeesti ohitse. Kävin syömässä vanhempieni luona, ja sain ihania tuliaisia Dublinista. Suklaata ja lyijykyniä, joissa on eri lausahduksia :-) Kiitti äiskä ja iskä! Illalla päätin leipoo mokkapaloja, joita jaksoin syödä tasan yhden palasen kun niistä tuli tosi makeita.

IMG_8696
IMG_8718
IMG_8682
IMG_8663

Nyt kuuntelen joululauluja ja tekee mieli glögiä. Joulunodotus on jännää aikaa.

xoxo,
Ilona-Anniina

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eiks ookki! Piristävää kirjottaa tollasilla :D

   Poista
 2. Mistä toi sun bannerin neule on?

  VastaaPoista
 3. Joulunodotus on parasta aikaa koko vuodessa. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa huomata, etten oo ainut joka odottaa jo nyt joulua!:> oon juonu glögiä, leiponu tähtitorttuja, kuunnellu joululauluja ja tietysty kattonu tonttu toljanteria<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii pakko saada kyl glögiä joku päivä! Kyllä meitä jouluihmisiä löytyy :-)

   Poista