23. marraskuuta 2013

Joulujuttuja

Sataa vettä ja on harmaata. Kauppakeskuksissa soi jo joululaulut ja oon tuhlannut joulukorttitarvikkeisiin ihan liikaa. Onneks marraskuun jälkeeen tulee aina joulukuu, eihän tätä muuten jaksais millään! Syksyn luennotkin loppuu jo parin viikon kuluttua. Kokiksen jouluetiketit tuli yllättävän aikasin, mutta vielä en oo päässyt jakamaan kokista joulupukin kanssa.

IMG_9069
IMG_9328
IMG_6677-horz
IMG_9082
IMG_9288
IMG_6942

Meidän maantieteen opiskelijoiden pikkujouluistakin on kohta kulunut jo viikko. Tehtiin ruokatiimiläisten kanssa noita juhlia varten 80 joulutorttua ja ne loppu silti hetkessä, ohops :-D Oli tosi kiva ilta kavereiden kanssa. Pikkujoululahjoista vuoden ehdoton ykköshitti oli hyppynaru (joulupukkikin innostu hyppimään) ja loppuilta vietettiin Ilonassa laulaen karaokea. Terkkuja sille lukijalle joka tulit moikkaamaan, tuli tosi hyvä mieli vaikka vähän ehkä jäädyinkin siinä tilanteessa :-)

IMG_6969
IMG_6975
IMG_6996

Vois nostaa opintolainaa ja lähteä Berliiniin. Haluisin sinne nyt joulun alla tosi kovasti. Haluisin myös Marimekon Rips-sukkahousut tosi kovasti. Nyt lähen päiväunille, koska illalla pitää jaksaa kattoa DOCTOR WHON 50-VUOTIS JUHLAJAKSO! Vähänkö jännittää enkä malta oottaa! Kaikille TV2 auki klo 21:50!

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia: