25. marraskuuta 2013

Siis miten näitä otsikoita keksittiin?

Tänään on ollut aika hyvä päivä. Oon saanut paljon rästihommia tehtyä ja tajunnut olevani oikeastaan tosi onnellinen! Viikonlopun ajan Lindexissä oli kanta-asiakkaille 10€ alennus ostaessa 30 eurolla tuotteita. Löysin vihdoinkin täydellisen palmikkoneuleen! Miulla on vaikeuksia löytää hyviä neuleita, sillä kaikissa kivoissa tuntuu aina olevan villaa, angoraa yms jotka kutittaa minuu, ja 100% keinokuituiset on yleensä tosi ahdistavia päällä. Tämä vihreä on kuitenkin ihanan kevyt ja pehmoinen vaikka onkin akryyliä. Ja hintakin oli vain 9,95€! :-) Eriparisukat koska yksin asuva opiskelija joka ei pyykkää tarpeeksi ajoissa.

IMG_9345
IMG_9348
IMG_9410
IMG_9378
IMG_9351

Luento loppui klo 16, jonka jälkeen oon tehnyt kotona kaikkea pientä hommaa. Tiskasin, pyykkäsin, harjottelin huomista ruotsin suullista esitystä, kävin viemässä kierrätyspisteelle pahvit ja lasipurnukat ja nyt katon hömppää televisiosta glögimuki kädessä. On tää elämä oikeastaan aika mukavaa.

IMG_9466
IMG_9503
IMG_9477
IMG_9509
IMG_9510

AINIIN JA CHEEKIN STADIONIN KEIKAN LIPUT OSTETTU! Miulla olis paljonkin sanottavaa musiikkiin (= Cheekiin) liittyen tällä hetkellä. Pitää varmaan kirjoitella siitä. Hmm.

xoxo,
Ilona-Anniina

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana neule ja tuo väri sopii sulle tosi hyvin! Pitäsköhän iteki lähteä Lindexiin... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) eikun vaan ettimään, toi on tosi hyvä päällä :D

   Poista
 2. Toivottavasti vastaat tähän! Elikkä olen joulunalla lähdössä puerto ricoon, ja sit mietin sitä ku sanoit ettei siel oo paljon shoppailtavaa. Paljon bussi maksoi las palmasiin ja miten osasit liikkua siellä? Mistä aikataulut löytää miten pääsee takaisin puerto ricoon? Mitkä on parhaita shoppailupaikkoja/ostoskeskuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puerto ricossa on vaan se ostoskeskus jossa ei oo siis mitään ketjukauppoja / oikeita vaatekauppoja vaan enemmänkin sellasia turistikauppoja joista en ainakaan ite löytänyt mitään :D me saatiin aikataulut ja muut tiedot matkaoppailta, ja bussimatka makso muistaakseni jonkun reilu 5€. Las palmasissa on yks sellanen ostoskatu, en nyt muista nimeä mut googlettamalla varmasti selviää. Sen lisäks käytiin sellasessa ostoskeskuksessa kun Las Arenas josta ainakin löytyi vaikka mitä liikkeitä. Bussi jäi Las palmasin linja-autoasemalle, ja ostoskatu oli ihan parin korttelin päässä siitä. Las Arenasille mentiin taksilla ja bussi Puerto Ricoon lähti taas samalta bussiasemalta johon saavuttiinkin, sinne mentiin ostarilta taksilla. Googlettamalla löytyy varmasti paljon tietoa eri shoppailupaikoista ja Las Palmasin kartat ja muut :)

   Poista
 3. eikö silti ois järkevämpää ostaa kerralla kunnon neule eikä tuommonen keinokuitunen?kyllähän se nyt on hyvännäkönen mutta pesun tai parin jälkeen nukkanen ja huonokuntonen ja lisäksi hiostaa eikä oo yhtä lämmin kun luonnonkuitunen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. etkö lukenut tekstiä ollenkaan? normi kauppojen luonnonkuituisissa neuleissa on miltei aina villaa/angoraa jotka eivät mulle sovi. täysin puuvillaisia villapaitoja on harvassa. ja koska oon opiskelija, rahat on tiukissa niin ei ole sijoittaa merkkvillapaitaan 100 euroa. miulla nämä akryyliset villapaidat ei oo mennyt huonoksi pesussa, ja tekstissäkin sanoin että tämä on tosi kevyt eikä yhtään hiostava niinkun monesti keinokuidut ovat :) niin ja keinokuidut ovat monesti ympäristön kannalta parempi valinta!

   Poista
 4. Miekin sain onnekseni liput stadionille, vaikka istuinkin psykologian kokeessa lipunmyynnin alkaessa, ja vieläpä just sinne minne pitikin :D Enkä kyllä millään jaksais oottaa keikkaa! Mistäpäin stadionii siulla on lippu?
  Tää siun blogi on ihan huippu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä et sait lipun vaikka ne menikin tosi nopeasti :) Kenttälippu on miulla! Ja kiitos kovasti :)

   Poista
 5. Hei osaatko kertoo, et millon Joensuun ev.lut kirkossa on kauneimmat joululaulut? Oon ettiny netistä ja lehistä, mut mistää ei löydy:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. keskustan kirkossa on 15.12 klo 18-19, ainakin joensuun ev lut seurakunnan nettisivujen tapahtumakalenterin mukaan :)

   Poista