10. joulukuuta 2013

Dip dye in progress

Oon ollut hiuksieni kanssa umpikujassa jo pitkään. Mietin leikkaanko polkkatukan, vaalennanko koko pään ja laitan punaisen värin, värjäänkö vaaleita raitoja... Sitten sen keksin. Tummanpunasta liukuvärjäystä olis kiva kokeilla. Niimpä viime sunnuntaina ostin ensimmäiset kolme pakettia väriä. Henkilökohtainen kampaajani Elina laittoi ensin Garnier Nutrissen sävyä 4.15 hiusteni pituuksiin kaksin kappalein, ja tumman värin jälkeen latvoihin läntättiin vaalennusaine. Lopputuloksena liekehtivät hiukset! :-D Tämähän ei ole siis lopullinen tavoite, vaan luultavasti ensi viikonloppuna latvoihin laitetaan sit punainen väri. En haluu mitään räikeän punasta, vaan mietin sellasta tummempaa, hieman ehkä jopa violettiin taittuvaa sävyä.

Miltäs kuulostaa, tai miltäs näyttää? Ite oon ainakin jo tästä tuloksesta niin innoissani etten malta oottaa lopullista väriä :-) Netistä ei löytynyt ihan sellasta sävyä jota mietin, joten lisäsin muutaman vanhan omakuvankin loppuun.

ps. toi väri on oikeesti ruskee eikä musta :-D
IMG_9609
IMG_9637
IMG_9629
IMG_9654
IMG_9622
hair-red-dip-dye-L-CDuNHv-tile
punapää-horz

Opiskelut alkaa tältä syksyltä pikkuhiljaa olemaan ohi. Vielä huomisen ja torstain pänttään maantiedon perusteet -kurssin artikkeleja ja ensi viikosta alan kirjottamaan maantiede ja yhteiskunta -kurssin kaivostoimintaan liittyvää esseetä. Oon lukenut opiskelujen ohessa runoja tänä syksynä, ja viime kirjastovisiitiltä mukaan tarttui taas muutama kirja lisää. Melkein kaikki joululahjatkin on jo ostettu, ja vanhempien luo ajattelin siirtyä joulunviettoon hyvissä ajoin. Oon sisustanut kotonakin vähän joulua :-) Ikealta ostettu pikkunen joulukuusi (en tiiä mikä puska toi on oikeesti nimeltään...) on koristeltu ja joulusukkakin on ripustettu seinälle.

IMG_9731
IMG_9703
IMG_9707
IMG_9715
IMG_9710

Kaks viikkoa enää.

xoxo,
Ilona-Anniina

14 kommenttia:

 1. aivan ihanat hiukset, toivottavast lopputuloski on yhtä ihana!:)

  VastaaPoista
 2. Vitsit että sulle sopii noi hiukset älyttömän hyvin!!

  VastaaPoista
 3. Hauskat noi hiukset ilman sitä punaistakin väriä :) ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Itse asiassa oon itekin jollain tavalla tykästynyt näihinkin :-D Vaikka kyllä nää välillä näyttää aika tökeröltä.

   Poista
 4. mun rehellinen mielipide on, että sun hiukset on liian pitkät. pitkät hiukset näyttää tietyyn pituuteen asti kivoilta, mutta sun hiukset on jo siinä mitassa, että ne näyttää liian pitkiltä pidennyksiltä. punainen liukuvärjäys näyttää varmasti hyvältä sun hiuksissa, mutta napsaisisin tuosta pituudesta n. 15cm pois, ja laittaisin liukuvärjäystä hieman pidemmälle. mutta tämä on vain mun mielipide.

  VastaaPoista
 5. minusta sun hiukset on ihanat! ihanan pitkät voikun mullakin olis! ylemmänkommetin laittaja ei varmaan ole nähnyt miltä liian pitkät pidennykset näyttävät, koska hiuksesi ei todellakaan näytä siltä! odotan innolla lopputulosta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ymmärrä, että jos kommentti ei ole nuoleskeleva, niin heti tullaan valittamaan että kommentoija on väärässä ja blaa blaa :D sanoin vaan rehellisen mielipiteeni, ja mielestäni ilonalle sopi paremmin noiden punaisten hiuksien aikana ollut pituus. ja tiedän kyllä miltä pidennykset näyttävät. en tarkoittanut, että hiukset näyttävät pidennyksiltä, vaan siltä että ihmiset ottavat liian pitkiä pidennyksiä ajatuksella että mitä pidempi, sitä parempi.

   Poista
  2. Noni riita poikki ja voita väliin :-D Ihan ekana kiitos molemmille kommenteista, on kiva että lukijat kommentoi omia mielipiteitään :) Mielipiteitä pitää ja saakin olla, ja sen lisäks on erilaisia makuja hiusten/tyylin/ulkonäön suhteen.

   Ite tykkään hiuksistani juuri nyt pitkänä - voi olla että jossain vaiheessa kyllästyn pitkään tukkaan ja haluankin leikata sen huomattavasti lyhyemmäks. Tykkään kuitenkin pitkistä hiuksista kuten varmaan tosta netistä löydettyjen kuvien kollaasistakin huomaa :-D Mielestäni suunnilleen napaan ulottuvat hiukset on kivat, siitä pidemmät on miustakin liian pitkät (joten tästä en siis aio enää pidemmäksi kasvattaa).

   Ja toi pidennysjuttukin on ihan totta, on niitä liian pitkiltä näyttäviäkin pidennyksiä nähty :) Mutta kuten sanoin, makunsa kullakin!

   Poista
  3. mahtava juttu, että osaat suhtautua ihmisten erilaisiin mielipiteisiin, enkä olisi kommentoinut tuota, jos en tietäisi että olet tarpeeksi fiksu suhtautumaan ihmisten erilaisiin mielipiteisiin. tärkeintä että itse pidät omista hiuksistasi vaikka se eroaisikin muiden mielipiteestä :)

   Poista
  4. eihän sitä muuten kannata tekstissä kysyä että mitä lukijat on mieltä uusista hiuksista jos vaan positiiviset vastaukset kelpaa :) miulle riittää että ite oon tyytyväinen, juurikin niinkun sanoit! :)

   Poista