16. joulukuuta 2013

Mainstream and proud

En oo ikinä ymmärtänyt miten joku saa edelleenkin tunteet kuumenemaan musiikin tähden. Joo, on olemassa artisteja jotka minuakin ärsyttää, mutta en nosta siitä sen suurempaa hulabaloota. Cheek myi jäähallin loppuun. Kahdesti. Sitten stadionin. Näyttää siltä että senkin kahdesti. Ite oon ainakin ihan älyttömän innoisssani tulevasta keikasta, sillä Cheek-intoni alettua kesällä 2008 ei pystynyt haaveilemaankaan tälläsistä keikoista.


Kuuntelen pop- ja hiphop-musiikkia sen takia, että mulle tulee niistä yleisesti sanottuna hyvä olo. Menevä musiikki tanssittaa, duureista tulee hyvä mieli, tsemppibiisit auttaa jaksamaan ja välillä ärsyttävänkin ylimielinen asenne auttaa uskomaan itteensä. Kuulostaa ehkä tyhmältä mutta on täysin totta. Ärsyttävän kommentin jälkeen Vihaajat vihaa soimaan ja alkaa pakostikin naurattaa ja tanssittaa :-DOon kuullut liian monta kertaa valituksen siitä, miten nykyisin ei kuunnella enää "oikeaa musiikkia". Siis vannon ettei MIKÄÄN saa minua niin kiehumaan kun toi! Etenkin kun 99,99999% kerroista se "oikea musiikki" on puhujan mielestä rockia/raskasta rockia. Äly hoi, ne on eri musiikkityylejä? Se ei tee popista paskaa että joku toinen tykkää rockista. Se ei tee rockista paskaa että joku toinen tykkää popista. Ei, sun ei tarvii tykätä Cheekistä, mutta anna nyt jo olla? Jos Suomessa on tarpeeks faneja täyttämään stadionin, niin anna niiden olla innoissaan tulevasta keikasta? Mitä se on sulta pois nyt tai ikinä?Toinen juttu mitä en ymmärrä on se, että jotkut ihmiset ei pysty kuuntelemaan musiikkia jota muutkin kuuntelee. Siis mitääää... Välillä tuntuu et ihmiset hylkää musiikkia asenteella: "Joo voi *****, nyt tää soi radiossa ja on muidenkin mielestä hyvä, enpäs voi kuunnella ko. bändiä enää". Miten musiikki edes VOI olla liian mainstream? :-D Tarkennan: miten se, että musiikki on mainstrem VOI edes haitata ketään?
Nyt pääsenkin koko tekstini ytimeen:
Miten se että joku kuuntelee Cheekiä VOI edes haitata ketään?
Miten se että Cheek myy stadionin kahdesti loppuun VOI edes haitata ketään?
No, vihaajat vihaa jne. Meitsi vaan takas vilkuttaa.

xoxo,
Ilona-Anniina

19 kommenttia:

 1. Allekirjotan tän tekstin täysin!

  ps. Olin kattoo Cheekkii just perjantaina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en malta oottaa et pääsen seuraavan kerran taas keikalle :)

   Poista
 2. En oo koskaan tykännyt cheekistä, en sitten yhtään.. Sen lisäksi että joidenkin pitää ymmärtää että ihmiset tykkää mistä tykkää, niin joidenkin pitäisi myös ymmärtää että läheskään kaikki eivät tykkää cheekistä eikä pakottaa sitä kokoajan.

  Mun molemmat siskot on ihan höpönä cheekkiin ja molemmat myös pakottaa sitä kokoajan :D Siten se VOI minua haitata. Jokainen voi kuunnella mitä haluaa, mut ei tiettyä musiikkilajia tarvitse pakottaa jos tietää että muut eivät siitä pidä (jos vaikka bileissä valitsee kappaletta soitettavaksi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan kaikkien tarvi tykkää cheekistä (niinku kirjotinkin), mutta eikös tollasissa bileissä esim soi aina välillä väkisinkin sellasia biisejä joista kaikki ei tykkää :)

   Poista
 3. Kumpaan stadionkeikkaan oot menos?=)

  VastaaPoista
 4. Minäkään en Cheekistä tykkää, oikeastaan en tiedä mitään ärsyttävämpää artistia tällä herkellä. Jos Cheek fanit pitäisi matalaa profiilia ja nettisivut ei pursuais koko ajan jostain cheekin mahtavista keikkauutisista (en ymmärrä miten tollaset asiat ylittää uutiskynnyksen..) niin ei mulla olis mitään ongelmaa. Mutta kun tosiaan herran musiikki ei satu korvaani sitten yhtään, niin ei sen pärstää jaksaisi jatkuvasti katella joka paikassa ja kuunnella sen mahtavia biisejä joka tuutista... Kyllä minäkin musiikista pidän ja mulla on omat suosikkini, silti en hiero niitä toisten naamaan koska tiedän ettei kaikki tykkää samasta musiikista kuin minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheek tekee tällä hetkellä historiaa, on yks Suomen suosituimmista artisteista ja iltalehtien kuumimmista aiheista niin tottakai siitä kirjotetaan yhtä lailla kun muistakin suurista ilmiöistä ja artisteista. Radiotkin soittaa sitä musiikkia jota kansa tahtoo kuulla niin eiköhän se Cheek oo myös soittolistalla :D Mutta miksi juuri Cheekin menestys ottaa päähän, eikä vaikka Lady Gaga hypetys tai Robin tai Justin Bieber tai tai

   Poista
  2. koska vaikkei tykkäis cheekistä voi tykätä gagasta ja robinista tms.. justin bieber kun aloitti niin eihän siitä kuulunut muuta kuin valitusta ja nykyisin kukaan ei enää jaksa + justin bieberiä aika vähän soitetaan suomen radiossa. myös frontside ollien tullessa robinin suosio nousi pelkästään näiden hatereiden ansiosta... lady gagasta en sit tiedä onko koskaan ollut mitään suurempaa..

   ainut hyvä fakta on se että cheek tekee nyt ''historiaa'' ja on varmasti uransa huipulla ja seuraava mäki on alamäki, siksi hän varmaan nyt niin paljon itseään tuputtaa näillä kaikilla areenakeikoilla

   onhan se mukava jos tykkää jostain bändistä tai artistista älyttömästi, mutta ei sitä oikeasti tarvitse kokoajan pakottaa.. negatiivisen palautteen pitäisi siihen asti olla tervetullutta kuten positiivisenkin, kunhan se vaan pysyy hyvän maun rajoissa (en ymmärrä miksi cheekin fanit eivät kestä yhtään negatiivista palautetta artistista eikä myöskään itse cheek)

   Poista
  3. No, tästä jutusta me ollaan nyt sit vaan eri mieltä. En oo kuullut kenenkään toivovan esim. Robinille huonoa menestystä, mutta Cheekin saa kyllä toivoa kuolevan pois, epäonnistuvan myymään stadionin tai sitten "lähtevän alamäkeen".

   Musta esimerkiks noi asiat ja sen faktan kieltäminen että Cheek ei olis oikeaa musiikkia eivät ole negatiivista palautetta. Ja voi kuule, mehän sitä negatiivista palautetta kestetään varmaan eniten :D oon aika monesti vuosien aikana saanu kuulla miten paska cheek on ja miten paskaa musiikkia kuuntelen. Tietääkseni tämän tekstin pointti ei ollut julistaa kaikille et RAKASTAKAA KAIKKI CHEEKIÄ vaan se, että artistin menestyksestä ei tarvi valittaa, koska mitä se on keneltäkään pois.

   Enkä miekään oo tietääkseni kertaakaan sanonut että kaikkien ois pakko tykätä Cheekistä :D

   Poista
  4. käyhän huvikses lukemassa joskus robinin musiikkivideoiden kommentteja.. etenkin jonkun frontside ollien ja puuttuvan palasen

   Poista
 5. Oon pettyny,ja pahasti. Tiedän, että siulla on koulukiireitä, joulukiireitä ja muutakin elämää, kun blogin päivitteleminen- mutta silti oon todella ärsyyntyny että postaat hirveen harvoin. Muutenki, tääki postaus oli tavallaan ihan turha ja laatukin on postauksissa laskenu. Ei enää niin pitkiä ja kivoja kun ennen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan siirtyä lukemaan sellasia blogeja jotka päivittyy useammin, oon pahoillani mutta en voi pakottaa itteäni kirjottamaan enkä tiedä kuinka kauan tätä blogia vielä jatkan

   Poista
 6. Hyvä postaus ! (:
  En oo ollenkaan Cheekin fani, mutta mulla ei TODELLAKAAN oo mitään sitä vastaan. Ihan hyvää musaa herra tekee ja mä en oo ollenkaan huomannut mitään nettisivuja mistä pursuilee uutisia, enkä myöskään sitä, että kusi olis noussu päähän ! Enemmänkin niitä uutisia löytyy Ruotsin kuninkaallisista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kyllähän niitä Cheekiin liittyviä uutisia iltalehden nettisivuilla vähän väliä on, mutta niin on kyllä melkein kaikkien suosittujen julkkisten kohdalla :)

   Poista
 7. cheek on silti perseestä

  VastaaPoista
 8. Toivoisin sellaista shoutout postausta, eli mainitsemisenarvoisia blogeja! :)

  http://fashionistadonthesitate.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En taida tehdä kun en oikein aktiivisesti lue blogeja, kiitti kuitenki ideasta :)

   Poista