30. joulukuuta 2013

Red ombre hair

Tänä jouluna miulla oli kaks toivetta: kattilankansi ja Marimekon Rips-sukkahousut. Ja molemmat sain, jee! :-) Toi silikoninen kattilankansi on tosi kätevä! Se silleen tarttuu kattilaan kiinni, kestää lämpöä pakkasesta uuniin ja estää veden ylikiehumisen. Sukkahousuista piti saada eri koko, joten en oo päässyt niitä vielä käyttämään. Näiden lisäks sain esimerkiks jääkaappirunoutta, Sarpaneva Steel -lautasen, kirjoja ja piirtelytarvikkeita. Tietysti paketeista löytyi myös perinteinen yökkäri, suklaata ja villasukatkin :-)


Eilen saatiin vihdoinkin aikaseks värjättyä nää miun hiukset lopulliseen muotoonsa. Käytin Live Colorin sävyä 43 Red Passion, ja lopputuloksena oli yllättävän tumma punainen. Mietin vielä että ottasin kaikista tummimman punaisen sävyn, mutta onneks päädyin kuitenkin tähän sävyyn. Aluks näytti ettei tää punainen erotu ruskeesta hyvin, mutta loppujenlopuks tykkään näistä kyllä kovasti! :-) En halunnutkaan ihan räikeetä punasta, ja tää sävy taittuu kivasti vähän semmoseen purppuraan.


Huomenna on uudenvuodenaatto, hui! Tarkotuksena on juhlistaa sitä kavereiden kanssa, toivottavasti huippu ilta siis tiedossa :-)

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia: