10. tammikuuta 2014

Ei sanota elämälle ei

Viimeinen viikko on mennyt kyllä niin nopeesti ettei mitään rajaa. En oikeestaan edes tiedä mihin kaikki aika on hävinnyt? Oon lomaillut, ollut ilman huolia, tehnyt niin kun huvittaa. Onneks kaverit on ollu Joensuussa niin ei oo ehtinyt tulla tylsää. Ollaankin vietetty paljon aikaa ihan vaan hengaillen ja jutustellen, mikä on ihan parasta. Yhden asian oon vihdoin ja viimein saanut aikaseks: alotettua kuntosalin jäsenyyden! Oon nauttinut rauhallisista aamuista, syönyt hyvää aamupalaa ja katsonut kohta kaks tuotantokautta Supernaturalia. Netflixistä on tullut kyllä tänä syksynä ystäväni, sillä oon kattonut Supernaturalin lisäks Pakoa, Breaking Badia, Uutta Sherlockia, Modern familya, leffoja...


Oon mie muutakin oikeesti tehnyt kun kattonut telkkaria. Varasin kirpparipaikan ja hinnottelin kaikki tuotteet. Paikasta lähempänä lisää, mutta se alkaa siis ensi viikon tiistaina eli 14.1. :-) Sen lisäks oon tehnyt kevään kurssivalinnat ja käynyt lainaamassa kirjastosta historian ja nuorisotutkimuksen tenttikirjoja. En siis tiedä vielä mitä lukisin sivuaineenani (enhän tiedä edes pääainettani, meillä tehdään valinta maantieteen, yhteiskuntamaantieteen sekä ympäristöpolitiikan ja -oikeuden välillä vasta myöhemmin keväällä :-D). Sen takia opinnot on vielä vähän hujanhajan, saas nähdä millanen kokonaisuus lopulta on kasassa. Joka aamu hymyilen kun keitän aamukahvia kun nään mahtavan Jari Sillanpää seinäkalenterini vuodelle 2014. Kyllä se Jartsa sit on vaan niiiiin ihana. Ostin myös ensimmäisen elävän kukkani. Se tippui heti parkkipaikka-kotiovi-matkalla maahan.


Voi vitsi mikä sillisalaattien sillisalaatti tämäkin postaus. Voisin mennä nukkumaan.

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

 1. vou, miten saat noi usein kirpparikamaa myyntiin ? ja niin paljon ? :D voisin tällä kertaa paikkakuntalaisena jopa käväistä kattookin että mitä sinne oot vienyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä kysymys! :D en oo itekään ihan varma, ehkä miun vaatekaappi kokee taas uudistumisen aikaa :) Käy ihmeessä jos kiinnostaa!

   Poista
 2. Hei voisitko kuvata taas kirpparitavaroitasi? :) Video ois taas aika kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori mutta en ehtinyt kuvaamaan tällä kertaa :(

   Poista