12. tammikuuta 2014

Hulvatonta hölöttelyä videolla


Jees, videota tällä kertaa! Tää on siis kuvattu jo perjantaina, joten kun puhun että "lähetään huomenna juhlimaan" niin puhun siis eilisestä eli lauantaista. Oli yllättävän hauskaa kuvata tätä videota! Toi alotuskuvakin on niin priceless.

xoxo,
Ilona-Anniina

ps. I ♥ Tommy Lindgren

20 kommenttia:

 1. Oot vaa nii huippu !

  VastaaPoista
 2. Eivitsi pakko oli tulla kommentoimaan :D Huippu video ja oon kyllä ite jotenki niin lapsenmielinen että ihanaa huomata että samankailtaisia löytyy muitakin :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Joo, mulla on välillä tapana vähän pelleillä ja puhun paljon eleiden kanssa jne :D Ei piä ottaa elämää liian tosissaan!

   Poista
 3. Voi ilona kuin oot ihana!!! :D Ihan huippua, kiva sunnuntai-illan piristys! Toivon näitä lisää..

  VastaaPoista
 4. ihana video! toi uhanalaisuusbilsan kurssi on tosi kiinnostava, jos on sama, minkä mie kävin joskus 4 vuotta sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mielenkiintoiselta se ainakin vaikuttaa, odotan innolla siis!

   Poista
 5. Voieeei tää oli ihan mahtava!! :DDD Lisää videoita sulta! Nää piristää hirmusesti, oikeestaan sama mistä puhut (tai ilmehdit tai liikehdit, haha) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D mie jo ajattelin et onkohan tää nyt jo liian överi mut hyvä ettei. Toiveesi on kuultu, ehkä höpöttelyvideoita tuleekin useammin :-)

   Poista
 6. ootko kännissä vai puhutko aina noin hersyvästi?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D:D JÖSSES! En tiedä ottasinko hyvällä vai pahalla! God no, en ole kännissä tietenkään, kamalaa :l Kai se videolla korostuu entisestään, kyllä mie useinkin puhun aivan normaalin apaattisesti. Ehkä näillä videoilla vähän innostuu riehumaan

   Poista
 7. Vastaukset
  1. No en kai nyt sentäs! Kiitos kuitenki :-)♥

   Poista
 8. Aivan ihana video, kun ei ollu aiva niitä perus myday :D ! <3

  VastaaPoista