13. tammikuuta 2014

Se on jatsii

Lauantaina lähdettiin siis vietettiin kavereiden kanssa iltaa kun keskiviikkona Sanni suuntaa au pairiksi Belgiaan. Oltiin alkuilta tässä miun kämpillä, katottiin youtube-videoita (? :-D varmaan puolet illasta meni tähän) ja hengailtiin, kunnes yhentoista jälkeen lähettiin käppäilemään Kerubia kohti. Baarissa näin vielä opiskelukamuja ja siskoa, joten kivaa oli kyllä :-) Päälle pääs uus valkoinen bandeau-toppi Seppälän alennusmyynneistä ja kirpparilta eurolla löydetty turkoosi toppi.


Vihdoin ja viimein on alkanut kunnon pakkaskelit myös täällä itäisessä Suomessa. Oon päässyt käyttämään uutta toppatakkiani (vanha repes kainalosta, hupsista) ja nauttimaan nätistä säästä. Vaikka pyöräily pakkasilmalla ei ookaan herkkua, niin kyllä silti on niin paljon parempi mieli kun on kunnollinen kirkas pakkaskeli. Voi kun sadepäivät olis tältä talvelta ohitse... Mulla on nimittäin aika kivat maisemat koulumatkalla. Otin blenderin mukaan vanhempieni luota ja nyt oon ihan hurahtanut mustikka- ja kiivi-banaani-smoothieen. Nam.


Kävin äsken viemässä kirpparikamat paikoilleen. Huomisesta alkaa siis paikkani!
Joensuun Valintakirppis, paikkanumero 71, ajalla 14.-20.1.2014
Paikalta löytyy vaatteita, asusteita, sisustusjuttuja ja joitain kynsijuttuja.


xoxo,
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. Hei päivien piristäjä! :) Miltä Joensuun kirpparilta suosittelisit varaamaan myyntipöydän, kun siulla taitaa olla kokemusta useammaltakin kirpparilta? En tiedä yhtään, että missä menisi etenkin vaatteet kaupaksi/mikä olisi muuten hyvä kirppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka toinen samanlainen!

   Oon varannut paikan aina joko Joen Jättikirppikseltä tai Valintakirppikseltä. Molempien viikkovuokra taitaa olla tällä hetkellä melko sama. Joen Jättikirppiksellä oon tykännyt siitä, että siellä on miusta paremmat paikat (kaks rekkitankoa ja enemmän hyllytilaa) ja käytännön jutut on sujunut helposti. Toisaalta se on aika kaukana keskustasta niin siks siellä on hankalampaa käydä siivoomassa paikkaa. Valintakirppis on taas ehkä suositumpi nuorten keskuudessa ja lähempänä keskustaa. Molemmissa paikoissa on tavarat menny hyvin kaupaks. Jättikirppiksellä menee ehkä paremmin sellaset "perusvaatteet" kun taas Valintakirppiksellä vähän persoonallisemmat vaatteet. Nää on tosin vaan miun omia havaintoja :-D Molempi hyvä!

   Poista
 2. Kiitos ihan tosi paljon vastauksesta! :) Saan varmasti hyvin valkattua siun vinkeillä kirpparin, täytyy vain vielä tehdä se lopullinen päätös. :D

  T. tuo sama anonyymi

  VastaaPoista
 3. Moikka! Voi kuinka ihanasti silmälasit pukevat sinua! Tosi nätit ja Oikeen kaunis!

  VastaaPoista