2. helmikuuta 2014

"I don't think of all the misery, but of the beauty that still remains." - Anne Frank

Viime päivinä oon pyöriny aktiivisesti kirppareilla ja tehnyt muutaman muksan löydön. Tänään ostin kirpparilta vielä ensimmäisen (teko)nahkatakkini, ja nyt en millään malttas oottaa et on kevät ja pääsen sitä käyttämään! :-) Tällä hetkellä vaatekaapista löytyy kyllä monipuolisesti kaikenlaista vaatetta, joten voisin pitää vähän taukoa kirpparishoppailusta. Vielä tarviisin uudet kengät, haluisin jotkut mustat vähän maiharityyppiset nilkkurit, jotka ois mukavat jalassa. Mun edelliset kengät nimittäin vähän vuotaa, ja nyt lumikelillä se ei oo kauheen kivaa... Tässäpä näitä viime aikaisia kirppariostoksia!


Menneellä viikolla kuvasin uutta banneria, mutta päätin nyt pitää ton vanhan pohjan ja vaihtaa vaan omakuvani jouluisesta tonttukuvasta vähän neutraalimpaan. Tammikuu meni ihan älyttömän nopeasti ohi. Oon yrittänyt lukee hissan tenttiin ja käyny luennoilla vaan kahesti viikossa (laiskuri). Ostin pinkkejä tulppaaneja enkä oikeesti tiiä mitä olevinaan teen väärin kun nämäkin nuukahtivat melkein heti. Miussa on vaan varmaan joku kirous ja tapan kaikki kukat joita yritän pitää. Hmph.


xoxo,
Ilona-Anniina

11 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä oot taas tehnyt! :-)

  VastaaPoista
 2. leikkaathan kukkien päät viistosti ennen kun laitat maljakkoon? + tulppaanit haluu superkylmää vettä, parasta on upottaa ne vaikka ihan lumeen!
  mut tulppaani ei muutenkaan oo kauheen kestävä leikkokukka, jos haluut pitkää kestoa niin osta neilikoita. niitä kun muutaman päivän välein leikkaa päihin uuden imupinnan ja vaihtaa veden niin kestää helposti yli viikon. mulla tossa pöydällä just nyt 9 päivää vanhat neilikat.

  t. noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla neilikat kestää aina 2-3 vko vaikka pidän laiskalla leikkaamisella niitä ! neilikat tosiaa on kestäviä :)

   Poista
  2. Leikkasin ja joo laitoin. Äitilläkin kuulema kestivät vaan hetken... Neilikoita taidan ostaa ens kerralla, viimeks vaan oli niin huonoja myynnissä. Jos olis vähän pidempi ilo :-D

   Poista
 3. toi mekko <3 miltä kirpparilta löysit sen? ite käyn aina vaan valintakirppiksellä, ku tuntuu, että muualta löydän tosi harvoin mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa joo en malta oottaa et pääsen käyttää sitä :D Valintakirppikseltä on se! Muut taitaakin olla Joen Jättikirppikseltä ja Mammuttitorilta, kyllä niistäkin välillä löytyy vaikka mitä :)

   Poista
 4. Tulppaaneille vähän ja kylmää vettä! Veden voi vaihtaa vaikka päivittäin. Leikkaa hieman vino imupinta.
  Jos ne on kaupan kukkia niin kääri se siihen muoviin tiukemmin ( se muovi mikä siinä tulee mukana) jotta ne tukee toisiaan.
  Leikkaa sitten se imupinta ja laita veteen. Anna siinä niiden olla 15minsast eteenpäin, jotta nestejännitys palautuu..
  Sitten voit ottaa muovin pois:)

  T.kukkakauppias opiskelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muut oon kyllä tehny, mutta tuo muovijuttua en oo kokeillutkaan. Kiitos siis vinkistä! :)

   Poista
 5. sen vielä sanon, että tulppaaneista saa ihan älyttömän kaunista jäätaidetta!
  joko sitoo tulppaaneista matalan kimpun (riipii lehdet ekaksi pois ja sitten laitettaan vieriviereen ja sidotaan kukkien alapuolelta kiinni) ja laittaa ulos. niin ne jäätyy kauniisti!
  tai sitten ottaa nätin astian, voi olla muodoltaan vaikka sydän tai jotain. siihen asettelee nätisti tulppaaneita ja laittaa pakkaseen jäätymään. Jäädyttyään irrottaa astiasta ja ulos :)

  Oon kokeillu tehhä niitä tuttuja jäälyhtyjä. mutta laitoin reunoulle tulppaaneita niin että se oli ihana kun kynttilä palo sen sisäl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo näistä luinkin netistä ja kivoilta näyttivät :) ainut vaan ettei kerrostalossa asuvalle niin oo tästä jäätaiteesta iloa, enkä kehtaa oikein meiän pihaa alkaa sisustaa :D

   Poista