18. helmikuuta 2014

Matka jatkuu

Lauantaina oli shoppailupäivä Annan ja Elinan kanssa, joten suunnattiinkin heti aamupäivästä kaupunkiin. Kierreltiin ensin keskustassa muutamat vaatekaupat, ja matkaa jatkettiin sitten Itikseen. Mulla oli tarkotuksena ettiä uudet kengät kun edelliset on aika lahjakkaasti hajonneet jo muutamassa kuukaudessa, taitaa jäädä Dinskon halvimmat kengät tästäedes ostamatta... Sen lisäks ostoslistalla oli uudet farkut ja jotain muuta kivaa. Farkut onneks löysinkin ja pari muuta juttua, ostospostausta teen sitten kun oon taas kotona Joensuussa :-) Sunnuntai meni tosi nopeesti kun nukuttiin pidempään, käveltiin ympäriinsä, syötiin mäkkiruokaa ja katottiin jääkiekkoa.


Sunnuntaina juna lähti sitten klo 21 kohti Tamperetta. Tikkurilasta mukaan liittyi Anna ja Riihimäeltä Juuli. Kolmen tytön porukalla käppäiltiin sitten yöllä tänne Annan asunnolle, jossa oon nyt ollut pari yötä. Eilinen menikin aika pitkälti lepäillessä, mutta illalla päätettiin lähtee ulos syömään. Käytiin testaamassa Lotus Garden -niminen kiinalainen ravintola, ja masut tuli kyllä hyvin täyteen.


Ihana on ollu vaan mennä ja tulla miten huvittaa, en millään haluis palata takasin Joensuuhun jossa odottaa koulujutut ja arki.

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti