14. helmikuuta 2014

Päiväni leopardina

Hyvää ystävänpäivää kaikille! 
http://4.bp.blogspot.com/_TKFf904Vghw/TVCrLutzZhI/AAAAAAAADzg/pE6XJsvDdpE/s1600/14%2BValentines%2BDay%2B7001.jpg

Täällä sitä ollaan, jalat väsyneinä ja pienessä flunssassa. Torstai ja perjantai päivät meni Elinan mukana mallina maskeerauskoulussa jossa Ellu opiskelee. Molempina päivinä aiheena oli facepaintingia. Torstaina aiheena oli vaan luovaa kokeilua, ja lopputuloksena oli valko-pinkki-violetti kokonaisuus josta ei otettu kunnon kuvaa. Tänään oli sitten enemmän aikaa käytettävissä ja lopputuloksena oli leopardihahmo. Ihan nauratti kun lopputuloksesta kuvia otettaessa piti tehä kissamaisia poseja, murista ja haistella ilmaa jne :-D Mutta tosi kiva kokemus oli kyllä!


Tänään ystävänpäivän kunniaks käytiin sitten isommalla porukalla yhdessä syömässä, mukana minun ja Elinan lisäksi Anna sekä Jenny. Paikat oli aika täynnä, mutta Memphiksestä löytyi onneks pöytä meillekin. Tytöt tilas kuoharipullon, ja ravintola tarjos juhlan kunniaks alkupalat ilmaseks pääruuan ostajalle! Söin alkupalaks halloumi-tomaatti-annoksen ja pääruuaks kanaburgerin. Jälkkäriks haettiin vielä kahvia Starbucksista ja kierrettiin muutamat kaupat.


Nyt ollaan sit kaikki neljä tyttöö täällä yhdessä yökyläilemässä. Huomenna aamulla (toivottavasti) aikaisin herätys ja isku vaatekauppoihin voi alkaa.

xoxo,
Ilona-Anniina

PS. Joensuulaiset!
Siskollani Nooralla on kirpparipaikka Joensuun Valintakirppiksellä,
ajalla 13.-19.2 paikkanumero 109. Käykäähän tutustumassa, varmasti voi tehdä hyviä löytöjä! :-)

2 kommenttia:

  1. Siis apua ootko sä noissa leopardi-kuvissa, miten voikin tommonen maski tehä ihan tunnistamattomaks!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se olen minä! :-D Ja en todellakaan tiiä, opiskelijatkin on jo niin taitavia :)

      Poista