22. helmikuuta 2014

Tammerkosken sillalla

Nyt on kotiuduttu reissulta ja jääkiekon pronssipelin erätauoilla on aikaa tulla kirjottamaan vähän vielä lomasta. Tampereella asuvan ystäväni Annan kämppä on tuossa Tampereen tuomiokirkon lähellä, joten pitihän se käydä tsekkaamassa. On nimittäin aika upea kirkko kyseessä, ja sisältä löytyy kaikille varmasti tutut Hugo Simbergin teokset Haavoittunut enkeli ja Kuoleman puutarha. Kirkossa oli menossa just esittelykierros, mutta valitettavasti se oli venäjän kielellä niin ei meitä hirveästi hyödyttänyt :-D Käytiin myös kävelyllä Tammerkoskella ja sen ylittävällä lukkosillalla. Tampere on kyllä tosi nätti kaupunki, en pistäis pahitteeks jos sinne joskus tulevaisuudessa muuttaisin.


Keskiviikko meni Annan kanssa kaupungissa kierrellessä. En oikein tiiä miten saatiin kulutettua vielä kokonainen päivä ostoksilla, mutta niin kuitenkin kävi :-D Käytiin kattomassa Suomi-Venäjä pelin viimeinen erä irkkupubissa jossa oli kyllä aikamoinen tunnelma! Illalla käytiin Hook-nimisessä paikassa syömässä kanansiipiä. Torstaina mun juna lähti iltapäivällä, joten kamalasti aikaa ei jäänyt enää mihinkään. Nukuttiin pitkään, käytiin aamupalalla ihanan sympaattisessa Runo-kahvilassa, pakkailtiin kamat ja siivoiltiin. Sitten olikin jo aika lähteä juna-asemalle ja kotia kohti.


Tänään ja eilen oonkin sitten ollut töissä. Nyt vielä pronssipelin viimeinen erä ja sitten hipsin Nooran luo kun meillä alkaa Supernatural-maraton!

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. jooo muuta tampereelle!! täällä on hyvä asua :) tuleeko shoppailuista postausta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa en mie nyt oikeesti oo sinne muuttamassa :D Ehkä joskus tulevaisuudessa jos tie sinne vie! Ja just postailin shoppailuista :)

      Poista