4. helmikuuta 2014

Viikonloppu täynnä tekemistä

Mulla oli oikea aktiiviviikonloppu. Perjantaina käytiin Elinan ja Annin kanssa kattomassa Dallas Byers Club ensi-illassa. En ollut vähään aikaan käynytkään elokuvissa, ja tämä filminpätkä yllätti kyllä erittäin positiivisesti! Vaikka tarina olikin jotenkin ahdistava, niin huumoria oli silti paljon. Eläydyin kyllä pitkästä aikaa elokuvaan ihan täysillä mukana. Todellakin suosittelen, Jared Leton roolisuorituskin oli ihan tajuton :-)


Lauantaina töiden jälkeen vuorossa olikin sitten vähän laatuaikaa tyttöjen kanssa, kun sekä Jaana että Marianne täyttivät menneellä viikolla 20. Paljon onnea vielä molemmille! :-) Käytiin keilaamassa, ja tunnin vuoro meni kyllä tosi nopeesti! Keilailu on niin mukavaa puuhaa että sitä vois kyllä käydä useamminkin harrastamassa. 104 pistettä jäi tän kerran suoritukseks. Keilaamisen jälkeen tytöt kävi syömässä, minä juomassa jääkahvia ja lopulta mentiin kaverin luo illaksi.


Loppuillalle miulla oli kuitenkin muita suunnitelmia, joten lähdin vanhempieni luo. Perillä odotti sauna, fondueta ja Uuden musiikin kilpailun finaali! (UMK = kisa jossa valitaan Suomen edustaja Euroviisuihin) Jännitti kyllä hurjasti ennen lähetystä, sillä en osannut yhtään sanoa kuka tällä kertaa voittaa koko höskän. Kuitenkin, kuin ihmeen kaupalla, kerrankin miun suosikki voitti!!! Kyseessä on siis Softengine biisillään Something Better, ja ite oon ainakin ehdokkaaseen enemmän kuin tyytyväinen. Ihanaa että nuoret pojjaat pääsee Köpikseen, jes :-) Nyt ei vaan sit millään jaksas oottaa viisuja ja millanen Softenginen esityksestä tuleekaan... Mitäs muut euroviisuihmiset ootte mieltä? Menikö voitto oikeaan osoitteeseen?

Veeti ja sen oudot tavat sekä luonnottomat asennot...

xoxo,
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. Musta Softengine oli paras finaalissa olevista, mutta en usko, että kovin hyvin tulee viisuissa pärjäilemään. Toivottavasti oon väärässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan totta. Monesti nämä bändit hukkuu viisuissa taustalle. Mutta kyllä hyvä biisi voi aina pärjätä, toivon ainakin niin! :)

   Poista
 2. Munkin mielestä Softengine oli paras vaihtoehto ja sellanen, jota ei tarvii hävetä. :) Tykkäsin myös Maman & Hukan ja Mikko Pohjolan biiseistä, mutta viisuihin en niitä ois laittanukkaa. Ois kiva jos joskus pidettäisiin sellaiset euroviisut, joissa kaikki osallistuvat maat esiintyisi omalla kielellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat suosikit oli täälläkin! Ja kielijutusta oon samaa mieltä kyllä, mutta toisaalta samalla biisin tarina jää tuntemattomaksi (viisujen kappaleet käännetään tietääkseni vain Suomessa). Ennenhän omalla kielellä esiintyminen oli pakollista, ja mun suosikkeja on yleensä vieläkin ne erikoisemmalla kielellä esitetyt! :)

   Poista
 3. Sun hiukseet <3

  Mun suosikki oli Mikko :---(( Mutta ei Softenginekaan inhokkini ollut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku SUN hiukset!!! Mikko Pohjola oli miunkin toinen suosikki kyllä :)

   Poista