29. maaliskuuta 2014

Leave a light on if the night's too dark

Viikko on mennyt nopeesti kun on ollut jos jonkinlaista puuhaa. Koulujuttujen lisäks tällä viikolla oon ollut jonkin verran myös töissä, johon saapui muuten aivan ihania kevätuutuuksia! Silmälasikuume vaivaa minuu koko ajan. Vaikka oon tykännyt hurjasti näistä viime syksyllä hankituista Etnia Barcelonan laseista, tekis nyt kuitenkin mieli ostaa jotkit vähän eri väriset ja malliltaan pyöreämmät. Lasikuumetta helpotti vähän se, että hankin kevättä ja kesää varten aurinkolasit vahvuuksilla. Valitsin aika ajattoman Pregon mallin, sillä aurinkolasit kestää toivottavasti useampia vuosia käytössä. Kyllä sitten kunnolliset aurinkolasit omilla voimakkuuksilla on aivan ihanat käyttää. Näkee niin helposti eikä tunnu edes oudolta olla aurinkolasit päässä sisällä kun linssit toimii niin hyvin. Kesälasit :-)

IMG_2447
IMG_2462
IMG_2468

Kevätjuttuja on muitakin tullut tehtyä. Tein piiiitkästä aikaa geelikynnet ja oli tietenkin ihan pakko saada jokin oikein keväinen sävy joten päädyin laittamaan keltasta ja oranssia hilettä. Ensimmäinen piknikin on pidetty! Lähettiin torstaina luennon jälkeen mantsakamujen kanssa Ilosaareen istumaan ja nauttimaan keväästä. Kauheen lämmin ei sitten ollutkaan kun tuuli niin kovasti mutta ainakin tuli tosi hyvä mieli. Hyvän mielen kunniaks oonkin pitänyt tällä viikolla mekkoja päällä.

IMG_2361
Untitled
Untitled

Kesänkin suunnitelmat alkaa selvitä, kun menneellä viikolla tuli Kelalta päätös hakemastani opintotuesta. Jatkan siis opintoja yhden tentin ja esseen muodossa vielä kesäkuuhun, ja toivottavasti niin saankin 60 opintopistettä kasaan tältä vuodelta. Muitakin hyviä uutisia oon saanut! Kesällä työskentelen nimittäin optikkoliikkeen lisäksi elo-syyskuun ajan kahviossa jossa oon ollut myös aiempina kesinä. Molemmista viime viikkojen tenteistäkin on tullut neloset, joten elämä on tällä hetkellä hyvin happyhappy. Ja koska Kamut on mun lemppari sarjakuva niin haluun jakaa näitä teidän kanssa. Muistakaa hymyillä!

IMG_2385

https://muttscomics.com/

xoxo,
Ilona-Anniina

5 kommenttia:

 1. Mulla ainainen lasikuume! Jo seitsemät erilaiset! Kiva vaihdella. Tilaan aina netistä halvalla! Kivat on sinun lasit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasikuume on kyl paha. Ja noin monet? Onks siulla siis lasit ihan voimakkuuksilla? :) Ehkä tässä itelläkin alkaa jossain vaiheessa kokoelmaa kertyä. Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Moi. On voimakkuudet... Tosin aika pienet. On mukava vaihdella vaikka päivittäin ja tykkään pitää laseja. Netissä ne on niin halpoja lähes ilmsia ja laatukin on tuntunut ihan ok.

  VastaaPoista
 3. Kivat aurinkolasit! Haluaisin itsekkin uudet aurinkolasit vahvuuksilla,mutta kuullostaa siltä että kovin kaareviin kehyksiin vahvuuksia ei saa. Millaiset vahvuudet sinulla? Noissa on ilmeisesti aika suorat linssit ja sen suhteen ei ollut ongelmia?

  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Riippuu varmasti kehyksestä ja voimakkuuksista. Jos on paljon voimakkuuksia niin ei ainakaan kamalan isoja kannata ottaa, ettei laseista tuu tosi painavat. Mulla on ihan tosi vähän voimakkuuksia, suunnilleen -1 luokkaa. Kyllä ne vahvuudet saa laitettua moniin kehyksiin, silmälasiliikkeessä osaavat neuvoa millaset olis just sun voimakkuuksille parhaat, kannattaa sieltä käydä kyselemässä :)

   Poista